Creativation 2023 – er der mon noget at glæde sig til?

Ja, selvfølgelig er der noget at glæde sig til.  😉

Og om ikke andet så glæder jeg mig enormt til at forpuppe mig i en scrap-og-kort-boble i de fem dage det hele varer.
To dage med kurser / workshops og tre dage med selve messen.
Det bliver som at være i himlen.

Også selvom udstillerlisten er helt nede på 150+ denne gang (der er langt op til de 522 der var med første gang jeg var afsted – det var i 2011 i Los Angeles).
Og det er langt fra papirhobby alt sammen. Men der skal nok også være noget spændende at kigge på blandt kunstnerartiklerne og de mere almene hobbysager.

Der er heller ikke nær så mange kurser at vælge mellem denne gang, som der plejer, men jeg har meldt mig til nogle der lød spændende, med bl.a. Spellbinders, Sizzix, Altenew , Dina Wakley og et kursus i voksmaleri (encaustic).

Derudover har messen annonceret at der vil være en Demo Alley, altså et helt område i messehallen dedikeret til demonstrationer af produkter.
Foruden alle de demo’er og make&takes der vil være så selve standene.

Puha – jeg bliver da helt stresset over alt det jeg skal nå at holde øje med.  ;o)

Jeg har også meldt mig til et seminar omkring Short Form Video’s, som bliver afholdt af Erin Reed, og hun har forleden dag lavet en video med lidt om hvad der kommer til at foregå til Creativation i det hele taget.
Hun vil lægge en masse video’er ud undervejs, så hold øje med hendes Youtube-kanal.

Og så er der jo alle de nye varer, der skal præsenteres.

Højsæsonen i nye Paper Crafting produkter ligger normalt i januar og juli, så at skulle på messe omkring 1. April, er lidt specielt. Det er for sent for dem at vise forårsnyhederne og for tidligt for julenyhederne (måske – vi får se).

Grunden til at messen ligger nu i april er, at der tilsyneladende har været tradition i hele kunstnerartikler-segmentet for at holde messe nu.
Og jeg tror også det er dem, der kommer med flest nyheder, for jeg er de seneste uger blevet bombarderet med mails om alle deres produktnyheder.

Mange af papir, stempel- og dies-producenterne plejer da heldigvis at komme med nyheder stort set hver måned, så mon ikke de har sørget for at gemme nogle særligt spændende releases til messen her? Det kan jeg da ikke forestille mig andet.

Spellbinders har allerede meldt ud, at de kommer med noget helt nyt fra dem, nemlig et Letterpress system af en slags.
Jeg har tilmeldt mig et kursus hos dem, så jeg kan lære det nye system godt og grundigt at kende.
Det bliver superspændende at se hvordan det fungerer og hvad man kan lave med det.

Altenew fortalte allerede sidste år om deres Stamping Wheel, og det skulle du være kommet så langt, at det er parat til at komme i handelen.
Så det skal jeg da helt sikkert have kigget nærmere på.

Tiden er forresten en lidt anden i forhold til de første gange jeg var afsted.
Dengang var der adskillige nyheder der blev lavet en masse hype om på messen INDEN de blev vist til alle jer andre på nettet.
Sådan er det ikke længere, for nu kan mange af tingene ses ude på internettet, allerede inden jeg når hen til standen med dem.

Og jeg er også vel vidende om, at mange af mine kolleger allerede når at få varerne hjem til deres butikker, nærmest inden jeg selv lander i Danmark igen, modtager varerne og får dem oprettet.
Men den lille forsinkelse giver jeg gerne afkald på, for i stedet for at få lov til at gramse på alle tingene inden jeg bestiller dem hjem.

I dag, onsdag, flyver jeg efter planen til Columbus  –  håber det kommer til at gå glat, og at jeg ikke render ind i strejker i Paris eller andet uforudset, der kan forsinke min tur.
Så I hører fra mig igen, når jeg er kommet godt derover og har fået overblik over det hele.

 

/ Gitte

9 thoughts on “Creativation 2023 – er der mon noget at glæde sig til?

 1. Det bliver vildt spændende og følge dig mens du er derover og ikke mindst se om du kan spotte noget vildt godt vi ikke kan leve uden der over
  Rigtig god tur

 2. Jeg tænker på om du er alene afsted eller har en veninde med? Det må.være vildt hyggeligt at have en samtalepartner med alle de indtryk!
  Glæder mig til at følge med og se alt det du oplever 🤩

 3. Ha’ en rigtig god og inspirerende tur. Glæder mig til at se hvad du får hjem.

 4. Lyder spændende, glæder mig rigtig meget til at se dine fortællinger om dine oplevelser 😀🌞 rigtig god tur. 🌞🍀

 5. Der er virkelig noget sf en forandring indenfor antal og tidspunkt. Måske det ændrer sig igen. Det må vi håbe.
  Rigtig god tur!👍☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.