Z foldet Samsø kort

Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at lege med Gittes nye papir med billeder fra Samsø – billeder hun selv har taget.  Et af disse billeder er af et gammelt bindingsværkshus som jeg med det samme fik ideen til et Z foldet kort.

Jeg har brugt papir, dies og enamel dots fra Gittes eget design. Eneste ikke fra Gitte er stemplet med by skiltet fra ByLene og bogstaverne lavet med dies fra Simple and Basic.

Z foldet kort er egentlig megen nemme at lave – hvis man ved hvordan. Jeg har først foldet et 14 x 14 cm kort.

Derefter har jeg foldet halvdelen af forsiden tilbage igen.

Derved får jeg et Z foldet kort.

Jeg har derefter laver papir og baggrund som passer til de 3 dele. Jeg plejer at måle den del der skal papir på og så trække 1/2 cm fra på begge sider til baggrunden og 1 cm fra begge sider til papiret. Det giver en kant på 1/4 hele vejen rundt.

På dette kort har jeg også lavet et bånd som er foldet på samme måde som kortet men vendt modsat.

Sådan ser kortet ud. Midter delen er hvidt karton hvor man kan skrive en hilsen til  modtageren. Her ses også tydelig hvordan båndet er vendt modsat.

Hygge, blomst og blade er alle lavet med dies fra Gittes eget design.

Tak fordi du kiggede med

Else

2 thoughts on “Z foldet Samsø kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.