Kommentarkonkurrence – Hvad skal jeg kigge efter på Creativation-messen i USA?

Tre år og en corona-pandemi, der lige kom i vejen, skulle der gå.
Det var i januar 2020 jeg sidst var en tur i USA på messe.
Men endelig-endelig-endelig er verden åbnet så meget op, at jeg igen kan komme afsted.

Så det betyder, at der nu kun er en uges tid til at jeg endnu engang flyver til USA, til det kæmpestore Creativation Show.

Denne gang foregår det i Columbus, som er hovedstaden i deltstaten Ohio.
Jeg indrømmer blankt, at det er en by som jeg overhovedet intet kendskab har til. Og ikke et sted der ellers har stået må min liste over favorit-rejsemål.
Men det har messen nu lavet om på, så på onsdag går det via Paris og Boston videre til Columbus.

Jeg er mere end spændt på messen – ikke mindst fordi udstillerlisten ser ret lunken ud.
Det samme gjorde den også i Frankfurt, men der fik jeg da heldigvis nogle gode dage ud af det, selvom det på ingen måde kunne sammenlignes med tidligere års messer.

Så mon ikke jeg også gør det i USA?

Siden sidste gang jeg var afsted, så har foreningen AFCI (den der før hed CHA) teamet op med (eller rettere blevet en del af) den forening der hedder NAMTA, der er den nordamrikanske forening for kunstnerartikler.
Det betyder at vores hobby, Paper Crafting, kun udgør en mindre del, mens pensler, maling, lærreder osv. fylder langt den største del.

Men nogle af de sædvanlige godbidder er der da på udstillerlisten, f.eks. Ranger, Sizzix, Hero Arts, Altenew, Simple Stories, 49 and Market, P13, Picket Fence, Reminisce, Spellbinders og mange andre.
Men der er godt nok langt op til de 5-700 udstillere der var på messerne i de gode gamle dage.
Rigtig mange vælger nu i stedet kun at være præsenteret på forskellige online events. Tiderne har ændret sig.

Men nu glæder jeg mig under alle omstændigheder til at komme afsted til det, som bliver min 10. messerejse til USA.


Og selvfølgelig skal vi da have en blog-konkurrence  –  akkurat ligesom i “de gode gamle dage”

Jeg vil igen denne gang forsøge at skaffe lidt forskellige små souvenirs fra messen i USA (det kan f.eks. være sjove reklameting, vareprøver osv.), som jeg vil samle til en lille gavepakke. Denne pakke vil jeg trække lod om blandt alle der kommenterer dette indlæg, hvor du samtidig kan få din stemme hørt vedr. hvad jeg skal kigge efter på messen.

Så bare fyr løs – så vil jeg bruge jeres forslag som inspiration til hvad der skal kigges på og måske ovenikøbet købes hjem!!
Alle der kommenterer på dette indlæg er automatisk med i lodtrækningen om den nævnte godtepose (med endnu ukendt indhold).

Deadline for kommentarer er søndag d. 2. april, for så kan jeg nå at få alle ønsker og idéer med på min huskeliste inden messen i USA slutter igen tirsdag d. 4. april –  og jeg trækker lod, når jeg engang er hjemme i Danmark igen og har fået pakket ud! Så det bliver først engang efter påske.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af de mange indtryk, som jeg bloggede fra sidste gang jeg var afsted i 2020.

 

255 thoughts on “Kommentarkonkurrence – Hvad skal jeg kigge efter på Creativation-messen i USA?

 1. Jamen først rigtig god tur og pas på dig selv. Har ikke de store ønsker Bare Tim Holtz ting. Bliver da spændende for dig at komme afsted igen. Venlig Hilsen Lis Wiemann

  1. Ønsker dig god tur og pas godt på dig selv.
   Tænker måske nye pinkfrech stensil/stempler og die sæt der måske er kommet på marked og Lisa Horton med stensil og stempler og die der passer sammen i sæt hun har også lavet en stamp body ville godt eje.
   Måske dobbelte die der kan skære begge sider fra Tonic studio eller gemina ved ikke hvem der laver dem. Har fået en dobbelt plade til min Gemina der skal bruges til dem. Der er et mærke der hedder Surprice med Sam Calcott hun laver fantastiske die sæt der kan forskellige pop up kort. Og Christina Griffiths hun designer også flotte die romantiske. Og til sidst Susan Garden hedder hendes sider hun laver virkelig naturtro blomster
   God tur og pas godt på dig selv og bare sug til dig glæder mig til at se hvad du har set og hørt og ikke mindst hvad nyt du har med hjem.

  1. Nye teknikker med embossing folders, og med embossing pulver. Nye stempel mærker. Og i det hele taget, hvad er det der rør sig, derovre 😊
   Rigtig god tur

 2. Åh hvor fedt at du endelig kan komme afsted igen.
  Jeg vil da gerne at du kigger efter lækre, farverige project life kort og tilbehør, og meget gerne efter nyt hotfoil ”grej”. Tænk hvis der var nye mønstre man bare ikke måtte gå glip af!!
  Ønsker dig en pragtfuld og fantastisk tur, og lidt øv med den sammenslutning. Men det gode er så, at du formentlig bedre kan prioritere din tid (og dine indkøb) 😉

 3. Rigtig god tur. Kig gerne efter nye dies fra nye firmaer som ikke forhandles alle steder.

 4. Rigtig god tur. Glæder mig til at følge dine opslag og ville da glæde mig til hvis du faldt over lækkerier som linieret karton til albums mm😉

 5. Rigtig god tur, lyder super spændende.
  Kig efter spændende dies til at lave 3D ting med a la Tommy Art.

 6. Columbus kan du nu godt glæde dig til. Det er en virkelig charmerende by. Husker ikke så meget fra mit besøg i 90’erne men det jeg husker er positivt. Jeg var nemlig på udveksling og boede i Cleveland. I øvrigt er Columbus der hvor Simon Says Stamps hører til. Så du ku jo lige lande en aftale med dem – ej ved godt det er umuligt men man må jo godt drømme ;o) Jeg håber du får en fantastisk tur og en masse ahaaaaaa oplevelser med nye lækre produkter. We are memory keepers udvikler hele tiden nye ting der gør scraplivet meget nemmere.

  1. Tak for inputtene – jeg glæder mig til at se byen.
   Ja, det ville være skønt med nogle af SSS’s produkter – men det kommer desværre nok ikke til at ske. Men man har da lov til at drømme. 😉

 7. Uha hvor spændende, på den ene side ville jeg selvfedme opleve sådan en messe og på den anden side, så ville jeg nok slet ikke have råd 😂 Jeg har slet ingen ide til hvad du specielt skal kikke efter, men vil bare ønske dig en fantastisk dejlig tur. Og håber du får en masse inspiration du kan give videre.

 8. God tur til dig 🙂 Spændende når det er så længe siden og der må være en masse nye ting 🙂
  Pink Fresh og nye produkter som man ikke ser andre steder 🙂

 9. Rigtig god tur, – jeg håber du får masser af god inspiration 😃
  Ting fra Tim Holtz . . .
  De bedste hilsner
  Berit

 10. Jeg håber du får en fantastisk god tur 🥳

  Jeg har ikke lige en ide til hvad du skal kigge efter 🤔 Jeg ved ikke engang hvad jeg selv specifikt vil kigge efter 🙈
  Så jeg håber bare du kommer hjem med en masse gode oplevelser og inspiration 😁

 11. Rigtig god tur
  Jeg har set det næste helt stort sort bliver blomster lavet af stof …
  Der kommer varme kolbe til og forme blomster med ( er indkøbt ) , stivelse til stoffet ,
  Du må også gerne kikke efter floramiran ingen har det tynde herhjemme
  Ellers ja så alt der har med blomster at gøre 👍👍👍👍

  1. Ja, det med stofblomsterne har jeg også set.
   Jeg ved at Dress my Craft kommer med noget til det. Det bliver spændende at se, om det er noget jeg kan lide, for nogle gange er deres indiske stil lidt “for meget” efter min smag. ;-P

 12. Spændende om der er nyheder til journaling. Både album og dies til at lave skønne sider. Rigtig god tur

 13. God tur 🙂
  Jeg elsker Lawn Fawn, og det fører du jo allerede :-). Pink Fresh har også mange flotte ting.
  Du må gerne kigge efter noget til Reading Journals.

 14. Rigtig god tur – godt det ikke er mig der skal vælge – selv om der ikke er så mange forhandlere. Dies fra forhandlere som vi ellers ikke har i Danmark og gerne med blomster man kan forme. Lækkert papir. Og selvfølgelig nyheder selv om jeg ikke syntes der snart kan findes på mere.

 15. Godt tur😎
  Kunne være spændende at se noget inspiration fra nogle som man ikke kan få i DK👌

 16. Rigtig god tur. Synes det layered sombla Pink Fresh har er spændende, så noget af den slags 😀 mvh Jytte

 17. Rigtig god tur. Kunne være fantastisk hvis der er kommet nye toter/kufferter på markedet og fx et nyt foldbart underlag til lige at have med i tasken, opbevaringsbokse/æsker og så ellers nye spændende ting som ikke er kendt i Danmark. 🌸

 18. Rigtig dejlig og inspirerende tur til dig, man kan da kun være slemt misundelig 😍 jeg vil også gerne mere embossing og farvelægning, samt farvelære colorcatds/colorcubes.
  Mvh Helle

 19. Rigtigt god tur!
  Ting fra Tim Holtz.
  Dies til 3D ting.
  Ting der ikke forhandles her i Danmark.
  Gerne “guldkorn” fra mindre kendte butikker/firmaer/mærker.
  Er sikker på at du nok skal finde nogle spændende ting.
  Knus
  Jenny

 20. Anderledes stempler ala “the sassy club”, “paperieink”, “scrappyboy stamps”
  Aner ikke om nogen af dem kommer til Creativation, men de laver vildt mange lækre sager 😊

  Rigtig god tur 🥰

 21. Rigtig god tur til USA. Jeg glæder mig bare til du viser ny inspiration fra din tur.

 22. God tur. Bare det var mig😊
  Jeg synes, jeg mangler flere farve nuancer i karton. Når jeg ser Jennifer Mcguire, har hun karton i alskens farver. Jeg ved godt, man kan købe blokke. Men karton, hvor man kan købe de farver man gerne kan li’.
  Ellers alt spændende😊

  1. Om man så havde en million forskellige farver karton, så ville man nok stadig mangle nogen. ;o)
   Jeg har vist flere hundrede forskellige i shoppen allerede, men det fylder jo desværre en del på lageret med de ark i løssalg.
   Men jeg tjekker lige om der er noget der rammer nogle af de “tørre pletter” i mit nuværende sortiment.

 23. Rigtig god tur . Det er svært at sige hvad du lige skal søge da der er mange ting at vælge imellem. Gerne mærker som ikke er kommet til Danmark endnu

 24. Rigtig god tur, glæder mig altid til at følge turen(og sidde og ønske det var mig). Jeg tænker lidt på blokke med mønster papir, og dies vi normalt ikke ser her hjemme.

 25. Spændende stempler er altid et hit – og jeg synes du er god til at spotte dem👍 F.eks. Ser vi ikke meget til stempler fra Gerda Steiner længere. Sker der ikke noget spændende der længere?

  Ellers vil det glæde mig om du får inspiration til nye stempler fra din egen hånd❤️ Hos mig rammer du spot on🤗

  Ønsker dig en rigtig god tur 🥰🥰🥰

  1. Gerda Steiner har jeg ikke rigtigt fulgt, da jeg aldrig har haft mærket (nogle gange må man jo begrænse sig). 😉

   Og jeg skal helt sikkert suge inspiration til mig til fremtidige designs (ikke at jeg vil abe efter andre – men nogle gange kan en idé afføde en anden spændende idé).

 26. Rigtig god tur Gitte. Kig gerne efter nye ting fra Spellbinders, Gina K, PinkFresh og den nye skæremaskine fra Tim Holtz (hvis ikke den allerede er bestilt).

  1. Jeg kigger !!

   Skæremaskinerne fra Tim Holtz landede på Samsø et par timer inden jeg skulle afsted med færgen og videre til Billund, så jeg nåede desværre ikke at oprette dem i shoppen inden.

 27. Rigtig god tur.
  Alle mulige blokke gerne i flere størrelser, både med karton og design papir (som ikke er for tyndt)
  Og hvis jeg ikke skal begrænse så bare alt det fede nye grej 😉😆

 28. Hej Gitte
  Ønsker dig en fantastisk tur 😀 tænker der er masser af inspiration på messen , Jeg er jo vild med Tim Holtz men også mega nyskærig på alt nyt og nye mærker jeg ikke kender endnu 😀
  Hilsen Kari millinge

 29. Rigtig god tur. Det lyder vildt spændende.

  Du må gerne se efter spændende og anderledes stempelsæt, søger meget til baggrunde på kort, som for eksempel en stue, en butik m.m. også gerne de her, hvor man stempler i flere steps (layered).

 30. Jeg synes du skal kigge efter mønsterpapir i grafisk design og flotte friske farver. Og så ønsker jeg dig selvfølgelig en fantastisk tur

 31. Rigtigt go tur… Jeg kunne godt tænke mig at du kikker efter pynt til lo… Man kan ikke få det ret mange steder og det tvinger scrapper til at handle i udlandet nogle gange, hvor vi heller vil handle i dk…

  1. Stempler med sjove tekster og gerne meget mere til th village, hvis han har lavet det.

  2. Der er desværre ikke ret meget salg i pakkerne med pynt efterhånden (jeg synes i hvert fald jeg har meget på lager).

   Men jeg skal nok kigge efter om der re noget – og måske noget mere allround, som ikke hører til en bestemt papirserie.

 32. Rigtig God Tur! 😊
  Kig efter charms og ‘dims’ til at pynte albums og kort med.. Gerne små kædestykker, vedhæng osv

 33. Rigtig god tur. Ih hvor lyder det spændene..
  Jeg har ikke lige noget bestemt mærke men nye dies, nye mærker, nye stempler det kan man altid bruge.

 34. God tur til Columbus. 🙂
  Jeg er vild med papir fra Heidi Swapp og Oxides fra Tim Holtz. Desuden har Dina Wakley måske nogle spændende nyheder. Hvis We R er det må du gerne kigge efter deres nye projector. Den ønsker jeg mig! 😀

 35. Riiiiigtig god tur – håber du bliver positivt overrasket over udbuddet, og fyldt med dejlig inspiration.

  Hvis mærket “The greetery” er at finde, synes jeg du skal kigge lidt på deres fine sager.

 36. Embossingfoldere med “mere neutral” mønster der ka bruges som baggrund uden at tage fokus.
  Dies der ikke kan købes i dk
  Rigtig god tur

 37. Håber du får en rigtig dejlig tur. Og glæder mig til blogindlæggene 🙂

  Du må meget gerne se efter om Altenew, Gina K og evt. Rina K har noget spændende på programmet. (et indtryk af Altenews nye inkserie?)

 38. Først rigtig god tur… gad da godt lige at have været med i din kuffert 🤩
  Nogen nyt med eksisterende produkter, noget nyt inden for embossing og eller nyt inden for minc og foil 🥰 og er ønske om at kunne få similisten eller dots i mindre end vi pt har 🥰

 39. Ha’ en forrygende tur 🙂 Og tænk sig … jeg er (på ny…!) faldet lidt for embossingfolders, så det kunne være sjovt … ellers er jeg bare spændt på at se de nyheder du finder … 🙂

 40. Rigtig god tur til dig Gitte.
  Jeg er stor fan af Altenew så jeg vil glæde mig til at se om de har nogle spændende nyheder du kan tage med hjem.

 41. Uh ha, ved ikke om der er nogle med det jeg tænker du skal kigge efter, men happy planner stickers med Disney kunne jeg godt tænke mig du fik hjem🥰🥰
  Rigtig god tur

  1. Desværre så må Disney-tingene til Happy Planer ikke sælges udenfor USA (eller i hvert fald ikke hos os).
   Det er vistnok noget med rettighederne til navnet og motivet de kun har lov at bruge i Amerika.

 42. Du må have rigtig god tur😉👍
  Nye dies og stempler må du gerne kigge efter😊

 43. Du må gerne kigge efter en masse lækre Heidi Swapp grej – det er så lækkert😊 God tur ud i verden🤗

 44. Rigtig god tur. Spændende at se om der er nye tendenser….. evt gamle teknikker der kommer igen, eller noget helt nyt. Gerne noget med blomster, eller nogle ting til herrekort. Håber vi får nogle historier fra dig på messen, altid spændende at læse om dine oplevelser og hvad du ser.

 45. Rigtig god tur! 😀 Jeg ville elske at kunne købe woodware tekst stempler herhjemme. 🙂

 46. Spændende med en tur til USA. Jeg har egentlig ikke nogen specielle ønsker, men måske noget til Mixed media.

 47. Rigtig god tur.
  Har ikke nogle specifikke ønsker, men måske nogle mærker som vi pt. ikke kan få i Danmark

 48. Rigtig god tur Gitte, håber du får en skøn tur og bliver dejligt inspireret. Dies står altid højest på min ønskeliste men også spændende værktøjer fanger min interesse. Det bliver spændende hvad du kommer hjem med .

 49. Rigtig god tur 😀

  Gerne lækre ting som er fra nye eller mindre firmaer som vi ikke kender endnu.

 50. Jeg håber du får en rigtig god tur, og at den bliver inspirerende for både dig, men at du har nyt og spændende inspiration med hjem til os kunder 😊
  Jeg er spændt på hvad Tim Holtz, Lawn Fawn og mange andre har disket op med i år 🤩

 51. Fedt, at der trods alt er noget der fastholdes, så ikke alt bliver efterladt online – bliver jo skør i bolden over kun at møde andre online og ikke face to face 🤪
  Ønsker dig en rigtig godt tur ✈️
  Jeg skal i gang med 3 foldet indbydelser, hvor der skal være en blonde på den forreste “flap”, så skal bruge die som kan lave en blonde ala creative expressions edger, men synes godt nok det er svært at finde i danske web shops. Så det kunne være mit input til turen 🤞🏼

 52. Rigtig god tur, glæder mig så meget til at se hvad du finder af spændende ting.

  Nu skriver du godt nok at vores papir
  hobby fylder mindre og at pensler, maling og lærreder fylder mere.

  Hvis jeg var dig ville jeg vende den situation helt på hovedet derovre og så på en pæn måde fortælle at du kommer fra
  “papirverdenen” eller hvordan det nu kan siges.
  Og så spørge dem der slet ikke har noget som helst med denne her verden at gøre
  – Hvordan ville jeg kunne sælge nogle af disse produkter til “mit” papir hobbyfolk?

  Altså simpelthen spørge om de har nogle fede ideer til dig som gør at lige netop deres produkt ville kunne kombineres med
  papirverdenen.
  Måske der så dukker nogle helt nye ideer op med en form for mixed media eller måske helt nye og anderledes kombinationer mellem de mange hobbyverdener..

  1. God tilgang. Jeg skal nok prøve at tænke ud af boksen og vende tingene lidt rundt.
   Og jeg er sikker på at der vil være masser af ting, der kan bruges på kryds og tvært. 😀

 53. Tænk hvor verden – incl scrapverdenen – har ændret sig efter corona. Men jeg håber, du får en dejlig tur og kommer hjem med hovedet fyldt med ny inspiration.
  Jeg kunne godt tænke mig et nyt papirmærke. Synes vi alle laver ting i samme mærker.
  Nye embossingfoldere kunne også være en ide.
  Og så selvfølgelig noget helt nyt, som vi ikke engang vidste var “opfundet” endnu.

 54. Orh ja, gad man godt lige med, øøh ja det tror jeg vidst nok lige 😀. Ønsker dig en meeeega fed tur til USA 🥳.
  Og total fed og unik præmie du har sat på højkant. Elsker overraskelser, krydser fingre for at vinde 🤞🏻.
  Udover vi selvfølgelig nok er mange, der gerne ville have at du livestreamer konstant 😁, så vil det være super, hvis du vil kigge nyheder fra Heidi Swapp i forhold til Minc og om der er erstatning på vej for toner.
  Og så naturligvis Tim Holtz 😁.
  Goooood tur, jeg glæder mig til at følge med. Håber du lægger en masse masse billeder op 😁😁😁😁

 55. Rigtig god tur🌞
  Altenew og Tim Holtz er jo altid godt. Men ellers bare nogle lækre nyheder og gerne lag på lag stempler❤

 56. Hvor er det dejligt, at du endelig kan komme afsted igen! Jeg håber du får en skøn og inspirerende tur. Jeg tænker, at Carlijn Design sandsynligvis ikke er repræsenteret noget som helst sted på messen, ikke desto mindre så synes jeg da du skal kigge efter det mærke, hvis muligt 🤞🏻

 57. Jeg håber du får nogle rigtig spændende oplevelser både på messen men også i selve byen.
  Det kan kun blive spændende at følge med i.

  Jeg kunne godt tænke mig at se hvad der er nyt fra de mindre firmaer, Rubber Dance , Paper Artsy, Carabelle osv. Hvis de udstiller.
  Dina Wakley nyheder er også interessante.

  Papir til vandfarve, papir der kan holde til noget splat, og papir der er godt at folde er også på min liste. Og måske til en lidt billigere penge end TH.
  God tur og pas på dig selv.

 58. Tim Holtz produkter.
  Design papir som ikke er så kendt i Dk.
  Spændende produkter til Embossing
  Dies som vi ikke kan købe i Dk endnu
  Må du få en rigtig dejlig inspirerende tur

 59. Wwwehhee jeg elsker når du er af sted Gitte det er så fedt at følge med ville ønske heg selv kunne komme med en gang.

  Jeg syntes du har en ret god smag så jeg er bare spændt på hvad der er af nye lækker ting vi ikke kan leve uden.

  Måske der er noget nyt smart til hot foil det kunne være fedt 😍

  Rigtig god tur 😘😘😘

 60. Ville være lækkert hvis du ville kigge efter stencil, stempler og embossingfoldere der ikke kan fåes her i Danmark.

  Rigtig god tur!

 61. Rigtig god tur Gitte, håber du får en fantastisk oplevelse 🤩
  Jeg har ikke noget specifikt ønske om die, men det kunne være fedt med nogle nye mærker og anderledes die. I øjeblikket ligner de nye udgivelser hinanden rigtig meget, og så er det måske nye mærker der skal til.
  Blokke i lækre pastelfarver og kønne mønstre er altid velkomne 😀

 62. Woooow ENDELIG, hvor bliver det spændende for dig at komme afsted igen, og selvom der ikke er lige så meget scrap inspiration som der plejer så er jeg sikker på du nok skal nyde turen, samle inspiration og komme tilbage med nye spændende sager på indkøbslisten 😍

  Jeg savner at ku købe noget fra mærker vi desværre ikke har herhjemme bla scrappyboys og en der hedder noget med Sassy (husker ik resten) så jeg krydser fingre for nye ting andre ikke har..
  Og så gerne nye ting fra echo park hvis der kommer nyt derfra af ting du måske ikke lige har..

  Ønsker dig en fantastisk tur🥰

 63. Fedt at du kan komme afsted igen, men ærgerligt at høre at der er skåret ned på papir/scrapbooking delen.
  Generelt synes jeg det kunne være fedt med nogle nye mærker man måske ikke før har set i dk.
  Og gerne dies og stempler.

 64. Hvor må det være dejligt for dig endelig, at kunne komme ud igen – rigtig god tur og nyd det 💐 Jeg synes, at det er svært, at sige hvad du skal kigge efter så lader mig overraske..

 65. Rigtig god tur og fornøjelse

  Jeg kunne godt ønske mig nogle ord/sætninger som stempel, hvor der er koordinerende dies til. Gerne sæt, men ellers hver for sig

 66. Rigtig god spændende og kreativ tur overthere🤩
  Udkig efter seje og lidt herrefede ting til kort og æsker.🇱🇷🇱🇷

 67. Rigtig god tur, jeg glæder mig til dine små historier derovre fra, de plejer at være så hyggelige.
  Jeg vil mest være interesseret i nye teknikker, hvis du skulle falde over det.
  Hilsen Helle

 68. Ønsker dig en rigtig dejlig tur. Er sikker på, at du nok skal finde alle de lækre ting.
  Nye papir mærker og dies vil jeg glæde mig til😀.

 69. Rigtig god tur – jeg er sikker på, at du trods alt får en masse input og spændende nyheder på indkøbslisten.
  Jeg er selv pjattet med Whimsy Stamps og de laver nogle lækre “skæve” dies, stempler og stencil.
  Glæder mig til at se, hvad du finder 😃
  Diana Halling

 70. Du må først og fremmest have en skøn tur til staterne. Er sikker på at du finder mange spændende ting derovre. Jeg kunne tænke mig noget med Heidi Swapp og Elizabeth Craft.
  Glæder mig til at se spændende billeder fra dig

 71. Sticky folio by We R Makers 🤩🤞🏻

  Håber du får en fantastisk god og spændende tur 🥳

 72. Først og fremmest….GOD TUR og GOD FORNØJELSE 😀

  Næst…jeg glæder mig til at følge med i bloggen af de nye ting du oplever. Det er altid spændende at se og læse.

  Sidst….Spellbinders har jo efterhånden lavet nogle fede ting, så mon ikke der også kommer noget fra dem?
  Og så baggrundsdies…og embossingfolder 😀

  Og og og…ja du finder selv på mere 😉

 73. Det er spændende at se hvad der kommer af evt nyheder.
  Du må have en god tur. Er kun en smule misundelig😊

 74. Det er spændende at se hvad der kommer af evt nyheder.
  Du må have en god tur. Er kun en smule misundelig😊
  Håber du kommer til at poste en masse fra messen

 75. Rigtig god tur. Glæder mig til at se dine hyggelige fortællinger fra turen.
  Det er altid spændende at se, hvad der er kommet af nye produkter/ideer.

 76. God tur 🙂
  Jeg ønsker mig at lave mere mixed media sammen med mine børn… De er 8 og 11 år. Men mangler lidt ideer…
  Mange hilsner Helle

 77. Ihh det bliver spændende, jamen alt nyt har interesse, men gerne noget der kan bruges til æsker, tasker eller specielle folde modeller.🥳👏🏻👏🏻👍🏻🤗
  Rigtig god tur🤗

 78. God tur dejlig at der er mulighed for at komme afsted, håber du finder nogle nye cute stempler måske fra et sted vi ikke kan få her hjemme

 79. Du må have en rigtig god tur og th går man da aldrig galt i byen med 😉 nogle nyheder som vi ikke har set,, gode tekster og tilbehør til scrap 🥳

 80. Det kunne være fedt hvis du kunne få lavet en aftale med Simon says, men kan forstå at det ikke er muligt.
  Så en masse lækker ting fra Tim holtz.

 81. Der findes så mange lækre ting så jeg har ikke noget specielt ønske. Du ser med garanti noget du mener vi ikke kan undvære.

 82. Ønsker dig en god tur og håber du bliver tanket godt op på det kreative parameter😊.

  Jeg synes du blandt andet skal kigge efter ramme dies med buede hjørner, dots, embossingpulver og lækkert bånd.

 83. Rigtig god tur. Meget gerne dies fra firmaer vi ikke kan få i Danmark i forvejen😊

 84. Rigtig god, spændende og inspirerende tur 🤩 Bliver spændende at se hvad du finder af lækre ting og sager, for der er sikkert meget du gerne vil have med hjem. Kunne være spændende med nogle flotte Floral Punches 🙏

 85. Håber det bliver en god tur, selvom det lyder som om der er mange ændringer. Men hvem ved, måske falder du over noget i en helt anden bod, som også kan bruges indenfor vores verden, så måske ender det med at blive super spændende alligevel. Jeg vil i hvert fald ønske dig en god tur, og er spændt på at se hvad du støder over.

 86. Ih…. Jeg ville ønske jeg skulle med 😍 Jeg er sikker på, at der er maaaaange lækre fristelser, så jeg ved snart ikke hvad du skal kigge efter… måske noget Gerda Steiner (jeg er totalt forelsket i hendes duer) eller nogle smarte dies eller værktøj man ikke kan leve uden 😅 God tur ✈️

 87. Du må have en rigtig fantastisk kreatur. Glæder mig til at følge med på sidelinjen.
  Hvad du skal kigge efter ……. noget spændende nyt, dies fra ukendte forhandlere og meget andet.

 88. Først af alt, må du have en fantastisk tur ❤️ Jeg synes hele tiden jeg mangler tekststempler. Både smukke svungne bogstaver med fine ord men også de mere kringlede, frække og sjove tekster ❤️

 89. Rigtig god tur.
  Når nu, der er så meget med pensler og maling på messen, kunne det så ikke være en idé at se efter, om der var nogle smarte teknikker fra malerverdenen, som kunne bruges til baggrunde i “vores verden”?
  ….og så stemmer jeg i koret om diverse dies og stempler som ikke forhandles i DK i forvejen.
  Glæder mig til at se, hvad du kommer hjem med 😀

 90. Århh der findes vist mange lækre ting , på en messe.
  Nyt fra Tim holtz og lækkert nyt papir/blokke med fine farver. 😊😊

 91. Rigtig god tur. Glæder mig til at følge dig og se hvad du finder af gode ting og ideer.
  Jeg er helt bidt af pink fresh. Det er favoritten her hos mig lige i øjeblikket. Måske flere af dem.

 92. Hvor er det bare skønt, at du atter kan komme afsted igen. Jeg er VILD med dine opslag fra messen derovre, så jeg glæder mig allerede til at læse om denne tur også 🙂
  Jeg er evig optimist og håber, at jeg snart får mere tid og overskud til at begynde at scrappe igen – med layouts og lign, så gerne noget til layouts, project life, sn@p m.m. Det er der desværre ikke meget tilbage af på markedet, da “alt” er dies og stempler

 93. Du skal have den skønneste tur og så skal du kigge efter en ny taske med hjul, til mig 🥳 gerne lyserød 🌸🌸🌸

 94. God tur til Colorado 👍👍kig gerne efter nye ting vi ikke har herhjemme 🍀🍀

 95. Fedt du kan komme afsted igen.

  Die cuts er et sikkert hit hos mig – især sæt hvor man kan lave mange forskellige ting ❤️

  Rigtig god tur

 96. God tur. Har ingen specielle ønsker men jeg elsker Karton og papir med forskelligt tryk som kan bruges til scrapbook eller kort.

 97. Ihh hvor lækkert, håber du finder en masse ting som kun du kan forhandle 🌺
  Og skulle der dukke noget Tim Holtz frem så tá det endelig med 🥰😂
  Ønsker dig en rigtigt god tur 👍🏻🌺

 98. Du/I skal helt sikkert besøge Scrapbook.com for de har nogle fede opbevaringsløsninger samt deres Magic Mat til brug i vores stansemaskiner.

 99. Hav en dejlig tur. Jeg savner skrifter i clear stamp. Det ville være dejligt om der var nogle nye.

 100. Rigtig god tur. Har ikke nogen specielle ønsker. Jeg vil glæde mig til at se hvad i kommer hjem med, og lade mig inspirere af det. For du/i skal helt sikkert nok blive proppet med nye vare og inspiration 😃

 101. Hej, jeg savner rigtig meget noget til at bruge til artjournal. Det jeg ønsker at sú kigger på er noget af Seth Apter design. Da jeg laver ikke kort, eller bruger dies synes jeg ofte at det er ikke ret meget jeg finder i danske butikker til mit behov. Stencil Girl stencils, og Art Foamies er også noget jeg savner her.
  Håber at du får en rigtig god og inspirerende tur!

 102. Jeg elsker hele cricut universet, og derfor er karton på ønskelisten, om det så er med effekter eller sådan.

 103. WOW det bliver en spændende og anderledes tur denne gang. Har en veninde der bor i Hudson, Ohio. Virkelig et spændende område, med Amish og masser af spændende steder.
  NYD DET – glæder mig til at se og læse om messen og turen rundt i Ohio.

 104. Jeg ønsker dig en fantastisk tur. Kig endelig efter nogle smukke designblokke – dem får jeg aldrig for mange af (jo – hvis man spørger familien, men det gør man jo så bare ikke 🤣🤣).

 105. Awesome- can’t wait to see the new products.
  Enjoy you trip and the inspiration (Wish it was me)

 106. Artfoamies! Og andre stempler som ikke findes hos andre dk webshops (ditto stencils). Gerne grunge og tekstbaserede, for de er super svære at lave som stempler selv…

 107. Først vil jeg ønske dig en fantastisk tur og pas godt på dig selv
  Jeg har faktisk ikke nogle ønsker men glæder mig til at se hvad du får købt med hjem 👍

 108. Pantsy Honey cuts, har en masse spændende jeg ikke kan finde herhjemme
  Især denne stedmoder blomst

 109. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at du så efter dies til baggrunde, det er jeg blevet helt vild med 🙂 eller ting til mixed media

  Foiling er også noget nyt jeg er blevet ret hooked på og kunne godt tænke mig der var flere forskellige foils man kunne købe 🙂

 110. Hejsa
  Rigtig god tur.
  Nyheder fra USA som vi slet ikke kender kunne være fedt at få hjem samt ny inspiration til anderledes kort😊

 111. AC CARDSTOCK både glat og texture, det findes i de skønneste farver. Ville sådan ønske
  at nogen i dk ville forhandle det. GOD TUR

 112. Først og fremmest rigtig god tur 😊
  Jeg mangler dies, papir o.s.v med med en der kører crosser, ja og generelt ting til hr/drengekor 😊

 113. Rigtig god tur – spændende 🙂
  Jeg ville ønske at kunne købe blokke/hæfter med Disney og Disney Baby design papir. Gerne 12×12 men alt kan bruges.
  Anette

 114. Rigtig god tur!
  Jeg stikker vist lidt ud og synes du skal kigge rfter flere spændende mixed media ting 😁
  Du er en af de få forhandlere der har en godt udvalg og det kunne være fedt med flere nye ting 😁

 115. Hej Gitte. Du må meget gerne kigge efter Tessellation Puzzle diesæt fra Altenew, og Sketched Iris stencil, die og hot foil plate.

 116. Håber du får en god tur.
  Altenew er jeg stor fan af.
  Men generelt dies, stempler, stencil og embossing folders kan man da aldrig få for mange af.
  Dies til at udskære crepe papir til de mange forskellige blomster og blade.

 117. Først vil jeg ønske dig en rigtig god tur til Columbus. Jennifer Maguire har lige vist Tim Holtz’ nye papirskærer, den ser rigtig god ud. Cardstock synes jeg er et vanskeligt kategori at finde rundt i, måske der findes en måde at gøre den mere overskuelig… Store Stencil Girl stencils… Ja, der er nok mange gode og spændende ting at se på, rigtig god fornøjelse!

 118. Rigtig god tur.
  Jeg er ny i denne fantastiske verden og syntes der er så mange smukke ting. Så syntes det er svært at vælge…men har set nogle you-tube videoer hvor de har nogle ret fantastisk sticker-books. Det kunne være interesant 😊

 119. Først og fremmest Rigtig god tur.
  Du må gerne kigge efter en masse TIM HOLTZ, da der IKKE er mange steder herhjemme, man kan få disse og nogle af dem kommer overhovedet ikke i nærheden af Danmark..😥

  1. Jeg synes at jeg plejer at få stort set det hele hjem, hver gang der kommer nyt.

   Men der er desværre også Tim Holtz produkter som KUN sælges via de store hobbykæder i USA, og dem kan jeg ikke sådan lige få lov til at forhandle. 🙁

 120. Rigtig god tur. Håber den bli’r fantastisk.
  Butikken har jo allerede så mange skønne ting 😍 men kig gerne efter en lille dato stempel og ikke mindst det krøllede seam binding bånd i alle regnbuens flotte farver 🙏

 121. Rigtig god tur.
  Du må meget gerne kigge efter honeybeestamps produkter.
  Håber du kommer hjem med noget godt.

 122. Rigtig godt tur bare det var mig haha. 😃 Bare nogle spændende digs og måske noget sjovt værktøj 😁

 123. Rigtig rigtig god tur…..glæder mig til at hører om turen..Glæer til lørdag til HOKS scrap..og nye ting jeg har bestilt.
  Jeg vil gerna at du kigger efter noget med UGLER…STREAM PUNK …HOT FOIL ting
  Og så skal du bare nyde turen

 124. Rigtig god tur til dig og hyg dig😜

  Jeg ku godt tænke mig at du så efter nogle deis man ikke kan få alle steder og stempler med tekst man ikke får alle steder. Eks skal vi hugge med en shoppetur, tak for en go tur osv Giv mig et sek og jeg går ind i dit hjerte og andre vers til voksene og børn
  Og motiver til Heidi swap til at sætte folie på igennem maskinen og billige scrapbog album🤞

 125. Rigtig god tur. Jeg ser gerne pynt til layouts, du har f.eks. Lige nu noget mega lækkert 49 and market.

  1. Jeg har indtryk af at der er en mase nyt på vej fra 49 and Market nu her (noget af det har jeg allerede fået hjem – jeg har bare ikke haft tid til at oprette det endnu).
   Det er mit favoritmærke lige for tiden, så de skal helt sikkert tjekket godt og grundigt ud. ;o)

 126. WOUW hvor fedt, og rigtig god tur, det skal helt sikkert nok blive kanon og Columbus er faktisk en superfed by også.
  Jeg kunne godt tænke mig, hvis du så efter lidt nyt bling til at pynte på kort og æsker, da jeg synes udvalget efterhånden er lidt tamt, hvis man gerne vil tilføje lidt guld og glimmer eller lignende til sine kreationer.

 127. Jeg vil gerne se nyt fra Tim Holtz og andet godt til scrap 😊
  Rigtig god tur 😊

 128. Det lyder dejligt med en inspirations-og shoppingrejse ❤️

  Jeg har søgt med lys og lygte efter Penny Black Stamps – særligt hendes jule- stamp.
  Jeg har set på YouTube, hvordan de maler super hyggelige julekort med udgangspunkt i hendes stempler.
  Har set, du har et par stykker, men det er ikke dem, jeg søger.

  Jeg vil sende en mail til dig med link til nogle forskellige, så du kan se, hvilke Stamps jeg tænker på.

 129. Hej ønsker dig en super dejligt tur, du har så go en smag så glæder mig bare til at se hvad du vender hjem med 👍🏻

 130. Jeg vil ønske dig en god tur, og jeg håber, du kommer hjem med en masse spændende ting ,
  Mit ønske er nye spændende papir (katon)

 131. Rigtig god tur håber det bliver en rigtig god oplevelse.
  Jeg glæder mig til at se om der er nyt fra Tim Holtz og nyheder fra “a pocket full of happiness”.
  Måske samle inspiration til nye teknikker ….

 132. Rigtig god tur.
  Som nybegynder, så er der meget jeg ikke har udforsket endnu, men håber de kan vise noget vi ikke har i Danmark endnu.

 133. Rigtig god tur.

  Hvis de har noget nyt med Resin støbning. Gerne noget nyt og spændende.

 134. Rigtig god tur. Glæder mig til at se, hvad du har med hjem af nye og spændende ting. Er især interesseret i dies.🇺🇸

 135. OMG, hvis man bare kunne få lov at komme med. Jeg er blevet ret vild med papir fra 49andMarket. Det minder mig lidt om Maja Design, så mere papir i den klasse vil være fedt. Og nye trends engang var det uglen, stjerner, Lama og hvad mon det bliver i år?

 136. Uh…. Et nyt mærke i dies, ville være superfedt.
  Gerne noget, som er anderledes og “skævt” i forhold til det vi allerede kender

 137. Jeg håber du får noget nyt med hjem fra Happy planner og ellers ønsker jeg dig en fantastisk skøn tur 💖

 138. Dies som ikke sælges på det danske marked endnu.
  Og ønsker dig en rigtig god tur.

 139. Rigtig god tur!
  Jeg er egt spændt på alt det nye, men måske særligt Altenew, Hero Arts (kan man f.eks. tilbydes deres månedlige æske gennem en dansk forhandler), og så også Tim Holtz / Tonic Studios, som jeg nogle gange synes har nogle ret lækre værktøjer sammen.

 140. Rigtig god tur og fornøjelse jeg synes du skal købe noget lim der hedder fabric-fix fra beacon

 141. Rigtig god tur Gitte 😊 Jeg synes det kunne være dejligt med holdere til blende-sværter (både alm. str. og mini cubes) mens man arbejder med dem. De holder dem fast, og man får ikke sværte fingre. Måske flere end bare det ene firma jeg så for år tilbage nu også producerer dem?

 142. Jeg ønsker dig en rigtig god tur med en masse ny inspiration, som du vil dele med os, når du kommer hjem. Tim Holtz går vi jo aldrig fejl af ellers noget råt og små sjove tekster til de små kort samt noget vi ikke anede, at vi havde brug for.
  Det vigtigste er, at du får en god tur og passer på dig selv.

 143. Rigtig god tur til Columbus, en herlig by! Du får næppe tid men hvis du har en ledig stund, Franklin Park Conservatory + Botanical Gardens er absolut et besøg værd, især fordi der findes en kæmpe samling af Dale Chihuly’s fantasifulde og smukke glas blomster og planter :o)

  Mon der findes mønstret vellum, hjørne punches med detaljer såsom blomster, dies i form af flyvemaskiner og luftballoner?
  Igen, rigtig god tur :o)

 144. Rigtig god tur til Columbus, håber det bliver en fantastisk tur
  Ville elske flere sæt fra pink Fresh eller embossing folderes.

 145. Nøj jeg glæder mig til at følge mig. Husker udmærket dine skønne opslag for år siden, hvor jeg sad misundelig herhjemme 🤣 Det glæder jeg mig til igen.
  Jeg er stor fan af det yderst lækre 49 papir.
  Concord &9th dies! Det er mine favoritter.

  Jeg ønsker mig dies, der kan lave stiplede mønstre som baggrund men uden kanter 😄

 146. Da jeg ikke rigtig har nogen idé om hvad, du kommer til at se 😬 Vil jeg bare ønske dig en rigtig god tur og vente spændt så hvad tiden bringer 😊

 147. Nyd det og sug til dig af nye ideer, som vi papir tosser kan bruge 🙂
  Du må rigtig gerne tjekke:
  Nye muligheder, til Hot Foil maskinen eller anvendelsen af denne.
  Nye ideer til Vellum og usynlig lim hertil.
  Dies, stempler og splat & Grat er sikkert allerede nævnt.
  Rigtig GOD TUR.

 148. Rigtig god tur. Gid det var mig der skulle afsted og se/få en masse ny inspiration.
  Men jeg vil glæde mig til at se hvad du kommer hjem med og ellers ønsker mig bare papir, papir og mere papir. Mønstret, blomstret, glitter papir osv. Og så gerne en masse som er campingrelateret til kortfremstilling

 149. Du ønskes en scraptastisk messe. Håber på masser af ny dies og gerne fra Tim Holtz og Elisabeth Craft…
  Vigtigst er en masse hygge og inspiration 🪻

 150. Farve-medier! Alt der kan sætte farver på tilværelsen….stempelsværte, blyanter, penne, maling, inks osv osv.
  God tur!

 151. Nyt mærke vil være spændene.
  Jeg er vild med Pinkfresch studio, så noget lig som de har med blomster, og hvis der er søde dyr.
  Hvis der er nye metoder så, ja tak.
  Men i bund og grund skal du nyde det, og sikker på du selv finder noget spændene til os. God tur🌺

 152. God tur – håber, du finder nogle spændende interaktive dies. 🤩

  PS- hvis Lawn Fawn er der, kunne du så ikke lige overtale dem til at tilføje æøå til deres “spanske” add on til alfabeter – og så kalde den international add on. Måske alliere dig med de andre nordiske deltagere. 😀

 153. Jeg øver mig i at lave herre kort, men det er stadig en udfordring. Så noget der kan bruges til det.

  Nyt fra Tim Holtz mm.

  Så vil jeg ønske dig en helt fantastisk god og oplevelsesrig tur.

 154. De nye Poly-Glaze foilling ark fra Gina K.
  De kan bruges sammen med en almindelig laminerings maskine.
  Ellers nye spændende ting fra Tim Holtz.
  God tur

 155. Jeg kunne tænke mig, om du kunne kigge efter alt der hedder stempler, toppers, papir, stencil m.m med Starwars.
  God tur til dig og venter spændt på at se hvad du finder af gode ting til os herhjemme

 156. Rigtig god tur.

  Du må gerne kigge efter nye spændende ting fra WRMK

  God messe

 157. Hej Gitte
  God tur til USA. Du må gerne kigge efter ting fra Spellbinders, Tim Holtz og Sizzix.
  God messe
  Ønskes du fra Gitte

 158. Jøsses… så mange kommentarer der er, der er da vist nok til at underholde med på rejsen dertil 😉 Jamen altid pynt til layouts, savner især ghostshapes 😉 Men… efter at have shoppet 49andmarket hos dig, så meget mere lækkerier fra dem også 😉
  Kan du have en fantastisk tur 😉

 159. Rigtig god tur Gitte og jeg er sikker på at du finder noget godt ❤️ Tim Holtz og Dina Wakley er mine favoritter 😉

 160. Jeg kan aldrig få nok af G45. Lidt flere tags og nogle af deres dies .
  God tur og kom godt hjem igen
  Glæder mig til at se en masse nyt inspiration

 161. Uha hvor spændende….
  Rigtig god tur ✈️
  Jeg er aaaaaltid interesseret i tags. Men ellers interaktive kort, fede stempler, TH nyheder, ja bare alt nyt 🤩😄😄😄😄

 162. Håber I får en hel fantastisk tur 😊.
  Det kunne være så fantastisk hvis der er en masse forskelligt med den kære gamle folkevogn 🚘. Så ville jeg blive så mega lykkelig 😍

 163. I må have en rigtig god tur med masse af krea ting.
  Washi stikers fra Tim Holtz kunne være dejlig, ellers er Tim Holtz ting meget yndet hos mig.

 164. Hej
  God tur og med håb om en masse fed inspiration. For mig vil desværre dejligt om du vil kigge efter dies mv. som kan bruges til flere slags kort. Da det er rart med produkter som kan bruges til alle mulig formål og anledninger.

 165. Hej
  Først rigtig god tur 😀
  Jeg mangler lidt dæmpede farver både i papirvarer og blæk sværter, synes at der er mange som er farverige og “pang” agtige (hvilket er dejligt) men kunne en gang imellem godt bruge noget mere afdæmpet. Så det er ønsket herfra 😉

 166. Jeg synes faktisk, du har et super bredt sortiment. Det eneste, jeg kunne ønsker, er lidt flere materialer som kan bruges til at lave skov/jagt/wildlife med.
  Hav en rigtig dejlig og inspirerende tur!

 167. Rigtig god tur.
  Hvad med Tonic Rotery Media Trimmer og sidste nyt fra PinkFresh Studio.
  Tim Holtz står også højt i kurs her hos mig.

 168. Du skal bare nyde turen og komme hjem med en masse overraskelser vi bare ikke kan undvære♥️

 169. Håber du får en fantastisk tur 🙂

  Spændende dies, og forskellige opbevarings løsninger kunne være lækkert, og div. pynt til kort 🙂

 170. Hvor dejligt du kan komme afsted, nyd turen😀 har ikke nogle ønsker, bare en masse lækkert du kan finde.🤗

 171. Rigtig god tur, nyde det i fulde, gælder mig til at høre om turen. Ønsker… at du få en god tur😉

 172. Rigtig god fornøjelse derovre 🙂

  Som altid forventer jeg nogle spændende opslag fra dig på turen med info om hvad dagen har budt på. Desværre noget mindre ja..
  Tænker også at lokationen, på trods af senere på året, også er køligere.

  En sjov ting er at de byer man ofte kan i staterne ikke er hovedstaderne, men fordi de er turistede – kan da godt finde et par byer jeg måske ville have gættet på i denne.. Heller ikke et sted jeg har været eller haft fokus på. Har ikke passet ind med de planer vi havde dengang.

 173. Rigtig god tur, det må være så skønt at komme til sådan en messe og se en masse lækre ting 😁
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve en lim der hedder Fabri-Tac. Har ikke kunne finde en lim jeg er helt tilfreds med endnu 😏

 174. Først rigtig god tur, og så vil jeg gerne have dig til at holde øje med de nye trends indenfor vores verden. Og så er Tim Holtz jo altid godt.

 175. Rigtig god tur ☺️ Jeg synes især du skal kigge efter spændene mærker vi ikke allerede kan købe i dk, og også søde tekster med sjove ordsprog eller søde citater ville jeg gerne have flere af ☺️

 176. Rigtig god fornøjelse over there. Dylusion – Dyane Reavely må du gerne kigge på. Det er længe siden man har hørt noget til hende, synes jeg 🙂
  VH. Marianne

 177. Jeg håber du har en fantastisk tur indtil videre 😊

  Alt Tim Holtz er jo godt (særligt Ideaology), men spellbinders nye voks-segl sæt er også ret interessant synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.