Rosenkort gange 2

Jeg har været ved at lege lidt med Gittes nye rose die, og det er der kommet et par enkle men søde kort ud af.

Til det første kort fandt jeg blomstret papir i gemmerne, skar det ud i en størrelse der var fin til baggrund, og placerede så rose dien på papiret, lidt forskudt fra midten. Det det var kørt igennem min bigshot sørgede jeg for at gemme udskæringerne, ikke kun rosen men også det der var inde i såvel rose som blade, mere om det senere.

Nu skar jeg så rosen en gang til, denne gang i hvidt karton.

Jeg monterede først en orange matte på kortet og herefter den blomstrede baggrund. Da det var klaret så kunne jeg forsigtigt placere den hvide rose inde i det hul der var skåret i det blomstrede, så det liger ikke ovenpå baggrunden, men indlejret i  den.  Og så var det bare at finde et par bannere i orange nuancer og en tekst i hvid, og vupti kortet var færdigt.

Nå men jeg havde jo gemt resterne fra det blomstrede, så det kom der lige et kort mere ud af. Først monterede jeg en lys orange matte og en mørk orange baggrund, derefter lavede jeg en hvid rose mere med min bigshot og monterede den på baggrunden. Og så var det tid til nussearbejdet. De små affaldsdele i det blomstrede papir blev nu placeret hvor de hørte til i blomsten og bladene, og skabte en smuk og enkel blomst.

Derefter lavede jeg 3 hvide diecuts med “Bare fordi”, og en enkelt blomstret. Limede dem alle sammen ovenpå hinanden med den blomstrede øverst for at skabe en 3D effekt uden at det va rmed puder (kan bedre lide den massive hvide underdel i stedet for skumpuder.) Og ligesom på det forrige kort blev der afsluttet med enamel dots.

Til de to kort har jeg brugt følgende udover papir og karton:

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.