Simple restekort

Legede med lidt rester og havde lyst til at prøve den lækre “Tillykke med dagen” die fra Gittes eget design. Jeg fandt ud af at den lige akkurat kunne være på et mini slim kort. Satte baggrunden sammen af to stykker med revet kant. Pyntede med nogle små tags og Hurra-teksten fra dette sæt med hængetekster.

En lille simple “bunke” til pynt. Det giver et eller andet lækkert at tage flere tags i forskellige størrelser og lægge teksten øverst. Jeg havde egentlig ikke noget at binde pynten fast i, men jeg satte det fast med dobbeltklæbende tape og så var det jo alligevel lækkert.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.