Leg med washitape og dies

Har du også en hel skuffe med washi tape som du bare MÅTTE eje… men som du ikke får brugt? det har jeg, og det irriterer mig lidt at jeg kan være så vild med noget og så bare ikke få det brugt!. Til convention i marts var der en udfordring med at man blandt andet skulle bruge lilla, så jeg pakkede alle mine lilla washitapes og et par turkise også for at få lidt kontrast. Da det kom til stykket brugte jeg dem så ikke til udfordringen men jeg fik en skør ide der måtte prøves af.

jeg glemte selvfølgelig som sædvanligt at tage trin for trin billeder, men jeg tænker du sagtens kan regne det ud 🙂 Du før lige et billede af det færdige kort først

og ja det er godt nok vildt 🙂 Først tog jeg et stykke hvidt karton i samme størrelse som kortet. Satte washitape på i forskellige mønstre og bredder til alt var dækket, skabte mit eget mønsterpapir. Herefter skar jeg cirkelmotivet ud med min bigshot, det er en gammel die jeg har liggende, kan simpelthen ikke huske hvor den er fra. Jeg sørgede for at gemme alle stumperne fra cirklerne til senere, og det samme gjaldt selve cirkelmotivet. Nu kunne jeg så skære kartonet til så det passede til den lyse lilla matte jeg havde lavet og montere det hele på et hvidt kort. Så var der bare tilbage at skære en cirkel diecut mere, denne gang i hvid og placere den INDENI det jeg havde skåret i washipapiret. Sidst men ikke mindst så fik den lige en “bare fordi” hilsen i fire lag, 3 lag lilla og 1 lag hvidt. Jeg forskød det hvide en lille smule så man kunne ane det lilla nedenunder.

og så var der resterne, det blev der faktisk to kort ud af, lidt mindre vilde end det første. Først skar jeg en hvid diecut mere med cirkler, og monterede den på en lyselilla matte. Den lyselille matte var samme størrelse som washipapiret på det første kort, og det er vigtigt fordi jeg skulle sikre mig at den hvide diecut gik til kanten på helt samme måde som på første kort, ellers ville næste skridt nemlig ikke blive pænt. Nu tog jeg alle de små mønsterstykker fra washipapiret og monterede indeni den hvide diecut. Den vågne læser ser nok at der er et enkelt stykke der manglede, det måtte jeg leve med for det var ikke rigtig til at genskabe det papir uden at bruge rigtig lang tid :-). Tillykke monteret på samme måde som på forrige kort, jeg kan altså godt lide det med at bruge flere lag diecuts i stedet for 3D puder.

Det sidste kort er meget lyst og enkelt. Det er nemlig lavet med selve den mønstrede diecut fra kort nummer et. Jeg valgt at lave det helt enkelt med hvid baggrund og lys lilla matte. Igen var baggrunden skåret i helt samme størrelse som washipapiret så det passede med at diecutten gik helt ud til kanten. Afsluttet med et enkelt tillykke i lys lilla.

Det var faktisk et lidt sjovt projekt at lave tre kort på basis af samme stykke papir, og ikke mindst at få brugt lidt af min washi tape.

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.