Studenterkort med Gittes figur og tekst

Jeg måtte lige lave et studenterkort med Gittes nye “Student” tekst og Gittes drenge-die. Jeg fandt noget gammelt Maja papir og fik det skåret ud i nogle forskellige firkanter + fik skåret lidt tilfældige rammer med Renke dies. Stablede det hele lidt tilfældigt på kortet. Student-teksten er lavet i 3-4 lag for at gøre det lidt lækkert.

Til sidst havde jeg det sådan …. kors hvor er det kedeligt og så fandt jeg lidt metal pynt at smide på. De her Tiny Clips fra Tim Holtz er bare mega fede. Jeg er ellers ikke fan af at bruge penge på det der pynt, som bare bliver brugt op, men mon ikke der går lidt tid før de alle er brugt. Men lækre er de.

 

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.