Grønt monster

Halloween er lige på trapperne og det bliver mere og mere populært her i Danmark.

Da vi flyttede ind i vores hus i Fredensborg for 5 år siden, blev vi rent ud sagt taget med bukserne nede Halloween aften. Hold op, der kom mange rollinger forbi i alskens uhyggelige udklædninger. Der stod vi kun med Hr. T’s chips lager (til husbehov) og diverse mandler og andre nødder. Jeg tror ikke, vi lå særligt højt på “monster”-listen det år.

Vi (jeg) tog seriøs revanche det efterfølgende år! Ja, ja, mig skal man sørme ikke tage med bukserne nede 2 gange i træk 😉

For at komme i Halloween stemning har jeg lavet et forholdvist nemt kort. Jeg har hevet mine Kuretake Gansai Tambi watercolours frem. Selvom man ikke er særligt øvet i brugen af akvarel maling, så kan man sagtens lave noget klatmaling 🙂 For det er i bund og grund, hvad jeg har gjort til dette kort.

IMG_3481_Pia Larsen

Jeg har ganske enkelt – for at sige det ligeud – tværet et alt alt for tykt lag akvarel maling på dette kort. Jeg har mixet (eller forsøgt på det) 3 forskellige grønne nuancer. Dette var helt ærligt en prøve til et andet kort og blev slet ikke som forventet. Men derfor behøver man ikke kyle det i skraldespanden. Næ nej, se nu bare hvordan det er blevet til et goofy monster 🙂

IMG_3482_Pia Larsen

Jeg har skabt mit goofy monster ved at bruge Your Next Stamp’s “Create a Character” stempelsæt. Dette sæt indeholder separate arme, ben og ansigter. Perfekt til at omdanne hvad som helst til en sjov figur.

Dertil har jeg tilføjet et par wiggly eyes for at gøre kortet mere anvendeligt til alle barnlige sjæle.

IMG_3483_Pia Larsen

Min tekst er lavet ved at bruge Lawn Fawn’s lækre alfabet stempelsæt “Milo’s ABCs”. Lawn Fawn’s alfabet stempler ligger absolut højest på min liste, da de er super gode at arbejde med og gør det så nemt at bygge sin egen tekst op. Fordelen er, at hvert bogstavstempel er rektangulært i formen. Dette hjælper meget, når man skal sætte bogstaverne sammen på en lige linje.

Teksten har jeg stemplet på et stykke karton, som jeg har die-cuttet med My Favorite Things nye frame die sæt “Stitched Mini Scallop Rectangles”. Her har MFT kombineret stitched og scallop i en og samme die – så smukt!

Er du ved at være klar til Halloween??

Jeg har heksehatten og den sorte paryk klar. Husets firbenede monster er så småt begyndt træningen, så vi er klar til den helt store skræmme modtagelse af de små søde besøgende……he, he, he…..

Pia :o)

 

One thought on “Grønt monster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.