CHA / Creativation – Hvad skal vi mon forvente?

Så er holdet fra Hobbyboden ankommet til Phoenix efter en fin flyvetur via London.
Det har været en lang dag, hvor vi ankom lidt efter 18 lokal tid, og herefter gik turen ud efter udlejningsbilen og dernæst til hotellet, hvor vi skal bo under messen.

Behøver vi fortælle, at vi alle tre glæder os som små børn?

For som sædvanlig er der lagt op til masser af nyheder allerede inden messen starter.
Der har været rigtig mange sneak-peeks på hvad vi kan forvente at se af nye produkter –  og stadig er der plads til overraskelser. Eller aha-oplevelser, når man ser tingene i virkeligheden, får dem demonstreret, ser ekspempler eller måske ovenikøbet får lejlighed til at prøve dem selv.

Én ting er sikkert  –  der vil være masser og masser af nye produkter, teknikker og projekter at forholde sig til  🙂

…sådan her så jeg ud for tre år siden, da jeg på førstedagen havde fået pløjet mig igennem omtrent 1/3 af messehallen…

Jeg har tidligere nævnt denne side, som er god til at liste alle sneak peeks fra producenterne
http://www.scrapbookupdate.com/cha-creativation-sneak-peeks-2017/
Så allerede nu, er det muligt at danne sig et overblik over en masse af nyhederne.

For jer der sidder hjemme i Danmark, så er der rig mulighed for at følge med i alle nyhederne via internettet  –  bl.a. på de forskellige producenters facebooksider (hvor jeg kan forestille mig, at rigtig mange vil sende live derfra denne gang) eller blogge / hjemmesider  –  og mange af dem lægger løbende videoer ind på deres YouTube kanaler.
Messen er lørdag og søndag fra 9 til 18 lokal tid – og mandag fra 9 til 16. Der er 8 timers tidsforskel, så hold øje med eventuelle facebook live sendinger hos producenterne og designerne fra kl. 17 dansk tid.

Der plejer også at blive sendt live på Create & Craft TV, som opbygger et helt tv-studie inde i messehallen, og hvor forskellige firmaer på skift kommer på for at præsentere deres produktnyheder.
http://www.createandcraft.com/gb/show

Og så er der jo alle kurserne jeg/vi skal på torsdag og fredag  –  med nogle af de store navne som f.eks. Richard Garay, Andy Skinner, Seth Apter, Charee Filimoehala og sidst – men ikke mindst – Tim Holtz.

Her på bloggen vil jeg ligesom de andre år forsøge at videregive mine egne indtryk af nyhederne og hvad jeg synes der er spændende.
På grund af tidsforskellen vil blogindlæggene først komme på næste dags morgen.

2 thoughts on “CHA / Creativation – Hvad skal vi mon forvente?

Comments are closed.