Sommerfuglekort

Har du også engang i mellem lyst til at lave kort men er helt tom for ideer? så overvej den her ide, den kan varieres i det uendelige. Midt på øverste lag papir har jeg klippet en revne ind, hjørnerne er foldet til siden og monteret med en brad. Teksten er så stemplet på det underliggende lag og til sidst monterede jeg en sommerfugl.

Men næste gang skal der måske laves en dyb revne fra oven så det bliver en lang tynd åbning og så bare en lille blomst i bunden? eller måske skal jeg prøver at rulle kanterne til rør i stedet for bare at sætte dem fast med brads? eller måske skulle jeg bare rive det næste gang og lave rå kanter så det bliver mere distressed? og måske med en helt klynge af små blomster i spidsen af åbningen? Hvad kan du finde på?

Tak fordi du kiggede med

Gitte aka Godtesen