TEMA – Genbrugsguld: Lys-manchet

Jeg elsker at gå til loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Og da jeg så en stak lys hæklede manchetter tænkte jeg straks at de ville være dekorative på kort og layout. Jeg bruger dem oftest som en bund til en cluster.

Jeg har brugt papir fra Riddersholm som er distresset og sat på en sort baggrund. På papiret har jeg gennem en Tim Holtz maske brugt Cosmic shimmerz sparkle texture paste i farven Graceful Mint. Der er sat en tag på  også fra Riddersholm serien. Og så har jeg lavet en cluster

DSC09927

Teksten er en af Gittes lækre stempler som er slippet ud og har fået en baggrund også. Også her har jeg distresset kanterne.

DSC09929

Clusteren er lavet med lys manchetten i bunden, lidt ostelærred som er nulret og rykket I så det trævler. Derefter er der kommet forskellige farver og størrelser blomster. Til sidst er der kommet 2 forskellige slags blade på.

DSC09932

Og et nærbillede hvor ostelærred er mere tydeligt.

DSC09933

Da lys manchetten var hvid har jeg farvet den med lidt dylusion-ink-spray blandet med vand så det blev lidt lysere.

DSC09924

Håber I kunne bruge ideen .

Else

3 thoughts on “TEMA – Genbrugsguld: Lys-manchet

  1. Super flot kort. Jeg er vild med blå og brune farver sammen. Meget smukt sammensat.

    NB! det er ikke lysmanchet, men servietholder. (lysmanchetter var helt fyldt op hele vejen rundt).
    hilsen én der hæklede dem nede i 70’erne

  2. Og nu med hele teksten.
    Tak for jeres kommentarer. Blev faktisk også i tvivl efterfølgende om det var til servietter. Syntes jeg kunne huske min mormor havde dem. Dekorative er de i alt fald.

Comments are closed.