CHA / Creativation – Sidste messedag

Mandag eftermiddag klokken 16, var det slut for denne gang.
Selvom man er godt brugt og træt i hovedet af indtryk på det tidspunkt, så er det også altid en smule vemodigt at gå fra messehallerne og Convention Centeret for sidste gang.

Man falder nogle gange over nogle sjove stempeltekster:

Jeg synes jeg har set meget washi-tape rundt omkring hos producenterne – og så gik jeg her og troede det var på vej ud!?

Mandagen blev især brugt til at få holdt de sidste møder med et par af leverandørerne og med at få afleveret de sidste ordresedler.

Men her får i lidt stemingsbilleder fra de sidste par dage.

Her er Gitte O i gang med en make-and-take hos Lawn Fawn.

Prima har lavet nogle nye søde dies til at lave kjoler med.

En sjov detalje er gulvet i Prima’s stand, som bestod af skæreunderlag

Hos Faber-Castel var der farve i form af te-breve, som skulle overhældes med kogende vand, for at skabe en kraftig farveopløsning til indfarvning af f.eks. akvarelpapir eller stof.

En sjov ting i år, har været at der har været kaktusser mange steder (måske er mange af designer blevet inspireret af at messen flyttede til Arizona, hvor der generelt er mange kaktusser) – og det var både som dies, stempler og papir, som disse søde dies fra Sizzix…

…eller som dekoration af selve standen – som her hos Spellbinders, som jo også er lokale fra Phoenix-området.

Designerne var stadig i gang frem til mandag omkring middagstid. Her er det Dina Wakley, som deler guldkorn ud om hendes nye farvekridt.

CHA – Craft and Hobby Association – som står bag Creativation messen, annoncerede i løbet af messen, at foreningen skifter navn, så den fremover hedder AFCI – Association for Creative Industries.

Næste messe finder sted i slutningen af januar 2018.
Så jeg siger på gensyn til Phoenix.

Og se så lige her, hvad man kan lave af farvede post-it sedler  –  det er bare et sprøgsmål om at tænke kreativt.

I morgen vil jeg give et lille sneak peek af nogle af de mange produkter, jeg har valgt at købe hjem til butikken i denne omgang.

7 thoughts on “CHA / Creativation – Sidste messedag

  1. Tusind tak for alle de fede input, som du har givet hele vejen, så vi andre hungrende også kunne opleve en lille brøkdel af alt det sjove, I har set derovre. Og jeg glæder mig da også vildt til at se, hvad I har fået bestilt derovre, det blir super spændende.

  2. Igen en dejlig billedserie fra dine oplevelser. Tak for alle dine input i løbet af ugen, det har været rart at følge lidt med.
    Den med kaktusserne havde jeg luret, for de står efterhånden i alle blomsterbutikker også. Jeg undrer mig, for de var moderne for 40 år siden, og jeg synes nu ikke de er kønne IRL. Men søde som stempler……
    God tur hjem, når du engang når dertil.

Comments are closed.