CHA / Creativation – Trends & Tendenser

Så er anden messedag ovre – og igen var her masser af inspiration og skønne nye varer at kigge på.

En af de ting, som jeg synes er rigtig sjovt, når man går rundt på messen, er at at prøve at spotte tendenser hos de forskellige firmaer og denne gang var der både gamle kendinge og helt nye ting.

Bible Journaling var der allerede en lille smule af sidste år, men i år er der rigtig mange af firmaer der er hoppet med på trenden.

Det er virkelig smukke ting, der bliver lavet på den måde.

Motiver opdelt i facetter så jeg på både mønsterpapir, som stempler eller som her, i form af hhv. embossingfolder og dies.

Flere producenter har fået øjnene op for, at der mangler papirer til mændene, så det var der flere, der havde et bud på denne gang.

Og så var der masser af tropestemning mange steder – især i form at ananas og flamningoer.

Metaldetaljer på mønsterpapirer er stadig hot – men man ser efterhånden lige så meget kobber, som man ser sølv og guld.

Plannere, dagbøger og kalendere ses også allevegne og i alle afskygninger.
Bl.a. har Dylusions-Dyan lavet et rigtig spændende mix af en dagbog og en art journaling bog.

Broderi er virkelig en trend man pludselig ser alle steder. På messen var der masser af stande med broderi-kits, især til korssting.
Men jeg stødte også på korssting på mønsterpapir og som stempler. Og så ser det ud til at vi (igen) skal til at sy på f.eks. kort.

…og så er der kun en messedag tilbage nu.
Det er både godt og skidt. Der er så mange fede ting at kigge på, men måske begynder man så småt også at nærme sig et mætningspunkt – tror det eller ej.
Så mandag skal de sidste ting tjekkes ud og de sidste ordre skal lægges hos de forskellige leverandører, før vi kan sige, at det er slut for denne gang.

2 thoughts on “CHA / Creativation – Trends & Tendenser

  1. Jeg fandt en video igår med Animation stamps, de var da for sjove. Så spottede jeg en masse nyheder hos WRMK, symaskine der kunne tage twine, en tab folder punch, 0g en anden punch der kunne lave huller til alle albums… spændende ?

  2. Spændende alt sammen, glæder mig rigtig meget til at se hvad der kommer hjem til hobbyboden og så videre hjem til mig;)

Comments are closed.