Maskuline kort fra RG – CHA 2017

Det var sjovt nok herretur på den her CHA, jeg blev mest inspireret af en række mænd på messen:

Andy Skinner, Seth Apter, Tim Holtz og så selvfølgelig Richard Garay. De tre første meget for deres mixed media og altered art, men Richard Garay eller RG for hans LÆKRE sæt med stempler og dies, og lækre papirserie  med sølv og guld.

På hans workshop med maskuline kort fik vi lov til at lege med hele tre sæt stempler (og ja vi fik dem med hjem bagefter :-)); nemlig butterflies, sokker og hans skuffer med herretøj. Det kom der disse kort ud af.

Butterfly stempelsættet har fire forskellige butterflys med tilsvarende dies, vi lavede to forskellige kort med dem.

Undervejs lærte vi også hans motto: “When in doubt pop it up”! med andre ord – 3D puder og atter 3D puder:-)

Kortet med skuffen viser så også hans lækre papirserie med herremotiver, her med butterflys. Jeg fik så ikke givet glossy accent til brillerne, det gav ellers en fin effekt af at der var glas i, men var meget længe om at tørre så ikke så smart i en workshop.

Sidste kort lavede vi selv mønsterpapiret til! vi brugte nemlig hans stempelsæt med sokker. Der er dels en sok uden mønster og så en række forskellige mønstre så du selv bestemmer hvordan sokkerne skal se ud – og naturligvis en die der kan skære dem ud hvis du ikke bruger dem til papir som her. Det samme gælder i øvrigt tekst stemplet, det var der også en die med til.

Jeg er helt vild med den serie stempler! syntes tit det er MEGET svært at få lavet herrekort, det blev pludselig meget nemmere med dem. Så kig forbi webshoppen når Gitte får dem hjem, det er kun et spørgsmål om tid!

Tak fordi du kiggede med, Gitte O aka Godtesen.

One thought on “Maskuline kort fra RG – CHA 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.