Tema – Planner: Når man mangler noget eller har alt for meget

Det sker tit, at man står og mangler et billede til en eller flere dage og det ser bare lidt tomt ud i planneren. Jeg bruger nogle gange at lave et screenshot af min facebookstatus fra den pågældende dag.

MangerManNoget1

Men nogle gange har man bare slet ikke nogle billeder og heller ikke noget fra facebook. Og så ser det bare tomt ud.

ManglerManNoget2

Men så har jeg gjort det nogle steder, at jeg har skåret et stykke mønsterpapir ud i samme størrelse som billederne for at fylde ud i planneren, så det ser lidt mere afsluttet ud. Måske kan man stadig skrive lidt om dagen selvom man ikke har et billede. Det har jeg så ikke gjort på billedet her.

ManglerManNoget3

Nogle gange har man det modsatte problem og har alt for mange billeder til en enkelt dag. Nogle gange må man bare vælge med hård hånd. Andre gange har jeg valgt at sætte det ene billede ind på selve dagen og det andet billede i de lommer, som findes ved starten af hver måned. Men nogle gange vil man bare gerne have flere billeder med ved beskrivelsen af dagen. Der har jeg valgt at lave en kollage af billeder. På billedet her kan man se en kollage jeg har lavet af 4 forskellige billeder – et af en motionsmaskine og 3 små billeder af noget mad fra en nabokomsammen.

ManglerManNogetEllerHarForMeget

Tak fordi du læste med,

– KarinaHadsten

Save

Save

Save

2 thoughts on “Tema – Planner: Når man mangler noget eller har alt for meget

  1. Hvilken planner er det der?
    Stod og kiggede på nogle på convention – men synes at der hvor man kunne sætte billeder var for småt – der var det mere selve kalenderen der fyldte.
    Men denne ser ud til at kunne dække mit behov.

    1. Hejsa

      Det er den store udgave af Heidi Swap. Jeg synesdet er sn passende størrelse til billeder. Jeg mangler måske merepladsen til at skrive ind imellem. Men det er jo en smagssag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.