Et kig tilbage på 2017 – Godtesen

Så er vi igen fremme ved den tid hvor vi skal kaste blikket tilbage på året der gik. Gitte S har igen i år stillet os tre spørgsmål, og jeg vil gøre mit bedste for at komme med fornuftige svar 🙂 Når jeg ser tilbage på 2017 må jeg erkende at det er endnu et år præget af meget arbejdsmæssig travlhed for mit vedkommende, og det har helt sikkert påvirket mit aktivitetsniveau på hobbyfronten. Men heldigvis startede jeg året med en tur til Phoenix Arizona for at deltage på CHA – den fantastiske hobbymesse med deltagelse af mange af de store designere indenfor vores hobby. Så jeg starter lige med “mine bedste scrapminder fra 2017”.

Minde nr 1: turen til Phoenix. Dels fordi det er vildt inspirerende at komme afsted, at se de mange udstillinger men ikke mindst også at være med til de spændende workshops der bliver holdt de første dage. Men også fordi det gav Gitte og jeg mulighed for lidt udflugt efter messen – selvom det var koldt var ørkenen smuk og vi fik gode minder med hjem.

Minde nr 2: Workshops med henholdsvis Seth Apter og med Tim Holtz. Fra begge workshops kom jeg hjem med projekter som jeg stadig er helt vilde med. Jeg fik virkelig afprøvet mine grænser med Seth Apters metoder, og jeg har også været i gang et par gange siden efter samme princip.

Minde nr 3: Hobbyhygge med Odderne. Der er ingen tvivl om at jeg er mest aktiv med min hobby når jeg kan lave det sammen med andre, det kan godt være jeg ikke er så produktiv for vi skal jo nå at snakke og shoppe også, men jeg kommer hjem med noget hver gang. Om det er Scrap i Ejsing, Convention eller bare hobbyhygge hjemme hos en af os er ikke så vigtigt. Sidste minde på den front var til min fødselsdag her i december hvor vi var samlet en hel søndag hjemme i min stue.

* Mine bedste projekter fra året der gik.

Mit allerbedste projekt bliver helt klart den travel journal jeg lige har lavet med sizzix die og maleprincipperne fra Seth Apter, den er jeg virkelig tilfreds med. Jeg kom udenfor min comfort zone og jeg syntes den endte med at blive lækker.

Nummer to er de maskuline kort jeg fik lavet på workshoppen med RG på CHA i januar, de er enkle men de er sjove og anderledes.

Og på tredjepladsen kommer mit minialbum fra Graphic 45. Det er ikke papirer jeg normalt ville bruge, men jeg syntes der var mange små sjove detaljer som jeg kan bruge i andre albummer fremover. De forskellige typer sider (kuverter, lommer mv) måden det blev monteret med washi tape, og så ellers modet omkring brug af farver, der er jeg klart mere forsigtig (altså når jeg ikke leger Seth Apter style 🙂 )

* Mine forventninger til 2018

Der er ingen tvivl om at der vil komme et klart babytema over mit 2018! den 15.5 eller der omkring bliver jeg farmor for allerførste gang til en lille dreng, og inden han kommer skal jeg have lavet et par ting klar:

  • Et “pralealbum” klart som jeg kan fylde i efterhånden.
  • Et fødselslayout i 12XX12 hvor man kan sætte mål og vægt og billede mv
  • Et kort til at tage med på sygehuset når han kommer 🙂 jeg skal finde på noget helt særligt for det er jo Heidi… og hun laver ALDRIG normale kort 🙂

Udover det vil jeg have lavet en kasse med små projekter som kan bo i min campingvogn. Jeg vil virkelig forsøge at få lavet mere hobby når jeg er derude, men det kræver at jeg kan finde på små projekter som ikke kræver at jeg har hele hobbyværelset med.

Og sidst men ikke mindst, så SKAL jeg i gang med min planner. Faktisk har jeg i dag taget hul på den del, jeg har jo en happyplanner der egentlig startede i juli 2017, men lige nu er jeg ved at opdatere den bare for december, og så skal den ligge fremme i stuen hele tiden så jeg hver dag husker den. Og det bliver ikke så meget dagbog  – mere en måde at stoppe op og huske på hvad godt der er sket hver eneste dag, det tror jeg de fleste af os kunne have godt af.

Et rigtig godt nytår ønskes i alle herfra, jeg har nydt jeres kommentarer på mine indlæg og er glad for at kunne være med til at komme med ideer og inspirationer.

Gitte O – aka Godtesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.