Godt nytår – et tilbageblik på 2017 og et kig ud i fremtiden – Karina

Så gik der endnu et år og traditionen tro kigger vi tilbage på året der er gået og lidt frem på året der kommer….

Mine bedste projekter fra året der gik

Det er altid sjovt at kigge tilbage på året, der er gået – også på scrapsiden. Jeg synes ikke jeg har fået lavet super meget scrap bla. fordi min STORE scrapværelse er blevet tømt og lavet om til teenageværelse til datteren. I stedet har jeg fået to mindre værelser, men det ene skal først lige sættes i stand, så indtil videre er alle mine hobbyting samlet på halvt så meget plads som før.

Nå men lidt scrap har jeg da alligevel fået lavet og her er nogle af de projekter, som jeg er mest stolt af.

Maskuline kort med vintage bil
Det er tit svært at få lavet herrekort. Men jeg har fået denne bil, som bare er fantastisk til det formål. Jeg fik først på året lavet disse 2 lækre kort af noget restepapir jeg havde liggende. Jeg er vild med bilen, og jeg gik lidt amok med en masse lag med matter (det sorte bag alle mønster papir stykkerne), så der blev godt med fylde.

Grenen fra min fortid
Gitte er rigtig god til at give os udfordringer, som sætter tankerne lidt i gang og sådan var det også med temaet “Vis mig din yndlingsdie”. Vi kunne både vise en yndlingsdie fra nu og fra tidligere. Jeg fandt “grenen fra min fortid” og lavede dette indlæg med den. Grenen fra min fortid var den der gren, som altid kunne redde et kort. Hvis man ikke lige vidste hvad et kort skulle pyntes med, kunne denne her gren altid bruges. Temaet her gav anledning til at finde den gamle gren frem igen, for det var længe siden jeg havde brugt den. Jeg elsker dies, men der var bare kommet så meget lækkert nyt, som havde overtaget pladsen som yndlingsdie. Men grenen kom frem igen og jeg fik trang til at give den nyt liv. Før i tiden brugte jeg nemlig altid grenen i sin helheld og den lå altid fladt ned på kortet, hvilket gjorde variationen minimal. Så jeg besluttede at lave et kort, hvor jeg brugte grenen, men klippede den i stykker og gav den facon. Det var virkelig et interessant projekt, som åbnede øjnene for, at man kan få noget helt andet ud af sine dies. Det er helt sikkert noget jeg vil prøve med andre dies også.

LO fra oktober convention – udgangspunkt i rammen
Det er ikke ret tit, at jeg får givet mig selv tid til at lave LO’s. Men når jeg er afsted til convention elsker jeg at give mig selv tid til at arbejde med Layoutkonkurrencerne. Jeg elsker at nusse om et LO med en masse detaljer. I efteråret var jeg lige inden convention faldet over en ramme i rodet på scrapværelset. Det var en chipboardramme og den var lyseblå. Jeg havde en ide om at jeg skulle lave noget mixed media med en masse maling, paste, ostelærred og pynt. Så med udgangspunkt i rammen fik jeg lavet et lækkert LO med min datter.

Mine bedste scrapminder fra 2017

Ud over at jeg selvfølgelig eeeelsker at være afsted til Scrap i Ejsing og til convention, så har jeg et par oplevelser fra 2017, som virkelig er værd at fremhæve.

Campingscrap
Jeg har også hygget mig rigtig meget med scrap når familien har været på camping i år. Det er skønt at pakke den store Art bin og tage mindre projekter med på camping. Men skønnest var det nu da jeg lod famlien blive hjemme og inviterede et par veninder til campingscrap i en weekend og vi indtog forteltet med alle vores sager. Det var virkelig hyggeligt.

Scraphygge ved i Hampen
Jeg har et par gange taget turen til scraphygge i Hampen sammen med min veninde – Anne. Det har været nogle rigtig hyggelige aftener selvom det kun er blevet til et par gange.

Genoplivning af fødselsdagsscrap
Vi har tidligere i vores lille Oddergruppe haft tradition for at holde fødselsdagsscrap, men det er som om det har holdt lidt en pause, men i december inviterede Gitte til fødselsdagsscrap og helt fantastisk var det, at der var en masse, som kunne komme, så det var bare en super hyggelig dag. Jeg håber det er en tradition vi nu er ved at genoplive 🙂

Mine forventninger til 2018

Nytårsforsæt – hmmm eller forventninger og håb for det kommende år. Puuuhhh den er altid svær.

Styr på scrapværelset
Mit største håb for det nye år er, at jeg får styr på mit scrapværelse. Det kræver at værelse nr to bliver sat i stand, så alt hvad der IKKE er scraprelateret kan blive flyttet derind. Det bliver fantastisk at få styr på, så det igen bliver nemt bare at sætte sig til scrapbordet uden først at skulle bane sig vej gennem rodet.

Scrapkomsammen
Jeg håber, at vi igen kommer afsted i sommerhus eller campingvogn og at der bliver mere fødselsdagsscrap. I det hele taget håber jeg bare, at vi/jeg får prioriteret at mødes med mine skønne scrapveninder i det nye år. Heldigvis er der jo ikke længe til scrap i Ejsing og convention i Middelfart, så det glæder jeg mig allerede til.

Nye behov
Tror ikke der som sådan er nogle produkter jeg lige går og savner, men denne her scrapverden har jo nogle fantastisk kreative mennesker, som formår at finde på ting, som kan skabe nye behov for enhver. Så det håber jeg faktisk også de gør i 2018, for det er jo bare fantastisk at følge med og lade sig inspirere af dygtige kreative mennesker.

Brug de ting jeg har
Men selvom jeg jo altid gerne vil inspireres og elsker når jeg får nye behov og køber nye ting, så må jeg også sige, at jeg har en trang til at få brugt de ting jeg allerede har. Jeg vil rigtig gerne i 2018 kigge på mine ting en ekstra gang og se om jeg kan finde nye måder at bruge tingene på, så gamle ting måske kan få nyt liv. Lidt lige som “Grenen fra min fortid”, som jeg fortalte om under årets projekter.

Det var vist alt hvad jeg kunne finde på af tilbageblik på 2017 og et kig ud i fremtiden 🙂 Tak fordi du læste med.

– Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.