Kommentarkonkurrencen – Spændingen udløses langt om længe

Det er efterhånden over en måned siden jeg kom hjem fra de store messer i hhv. Phoenix i USA og Frankfurt i Tyskland.
Og jeg må indrømme, at tingene har været travlere herhjemme end forventet, så det er først nu, jeg har fået et samlet overblik over alle de godter, som jeg fik samlet sammen til en lodtrækningspræmie i Kommentarkonkurrencen.

Allerførst vil jeg gerne sige tusind tak for jeres mange kommentarer, ønsker og forslag.
Jeg har forsøgt at opfylde rigtig mange af dem, selvom det selvfølgelig ikke er alt, der kan lade sig gøre. Men jeg synes jeg har gjort mit bedste for at lytte til så mange som muligt  –  og udvælge en masse lækkerier, som også passer ind i det nuværende sortiment i webshoppen.

Gevinsten indeholder en masse lækkerier indsamlet på messerne  –  bl.a. en stor og rigtig lækker mulepose fra Carpe Diem, mulepose og forklæde fra Ranger, badges, solbriller, stempel, penne og pynt.
En rigtig godtepose, hvis jeg selv skal sige det.  😉

Der er kommet i alt 73 kommentarer (hvoraf nogle stykker er dubletter  –  og man kan selvfølgelig kun have 1 lod i konkurrencen, selvom man har lagt flere kommentarer), og jeg har brugt random.org til at trække lod:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Og vinderen blev:

.

.

.

.

.

Marianne

med denne kommentar

Et stort TILLYKKE herfra. Jeg håber du bliver glad for præmien!

Og Marianne  –  er du sød at kontakte mig på mail (blog@hobbyboden.dk), så du kan få din præmie tilsendt.  🙂


 

Og så kan du ellers godt begynde at glæde dig til de kommende uger her på bloggen, hvor Pia, Tina og jeg selv vil blogge en masse mere fra årets Creativation Show  –  især fra kurserne, som vi deltog i mens vi var derovre.

 

 

5 thoughts on “Kommentarkonkurrencen – Spændingen udløses langt om længe

  1. Stort tillykke til Marianne, du får da en ekstra fødselsdagf, når det ankommer ha ha ha

  2. Stort tillykke til Marianne. God fornøjelse når du skal lege med alle de fine ting.

  3. Hov – det er jo mig 🙂 Sikke en fantastisk nyhed at starte weekenden med! Og tak for jeres lykønskninger. Jeg glæder mig helt vildt til at se nærmere på indholdet og få leget med det. Tak Gitte for nogle superfine fortællinger fra alle messerne – der har været så mange spændende nyheder, så det bliver et dyrt forår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.