Tillykke med den lille ny

Da jeg for nylig fik de nye farver Distress Oxides hjem, fik jeg straks øje på disse to, hhv. Spun Sugar og Tumbled Glass, og tænkte, at de måtte da være helt perfekte til at lave et par baby-kort af med de skønne pastelfarver.

Så jeg gik i gang med farver, vand og akvarelpapir og lavede et par baggrunde.


Jeg har først trykket lidt farve ud på mit underlag, pistet vand på og herefter kørt akvarelkartonen rundt i. En tur med varmepistolen for at få det til at tørre hurtigt, og så har jeg gentaget processen 3-4 gange på hvert ark. for at få lidt lag-på-lag pletter og skjolder.

Bagefter monterede jeg dem på et matchende stykke karton (begge er fra den lækre kartonpakke fra Sizzix) og skar lidt matchende pynt i samme karton på Bigshot maskinen.

Teksten er stemplet med Versarmark sværte og bagefter embosset med hvidt embossingpulver på vellum, for at bibeholde letheden i de pastelfarvede baggrunde.

 

 

[bloginn id=”0.1533539477192″]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.