Alsidigt turnabout stempel

Jeg vil så gerne vise jer et super alsidigt turnabout stempel fra Concord & 9th. Dette stempel kan nemlig bruges til alle former for kort også julekort! Det er blot at skifte farvevalg og tekst – så simpelt kan det gøres. Her får man virkelig værdi for alle pengene efter min mening.

Først et lille tip. Alle ord fremhævet med fed linker dig direkte til Hobbybodens webshop og de specifikke produkter 🙂

Stemplet jeg fabler om hedder “Bitty Burst” og er fra Concord & 9th. Det er det man kalder et turnabout stempel, hvor man skal bruge et Stamping Tool ala MISTI’en til at stemple med.

Hvis du er ny til turnabout stempler og ønsker at vide mere om hvordan de fungerer, kan du se en video på dansk HER.

Mit første kort er lavet i maskuline farver og med en kombineret stempel og die tekst. Jeg har valgt 2 af Gitte’e Eget Design stempler og mixet dem med en lækker die fra Catherine Pooler, som hedder “And (&) Set”. Den stemplede tekst er “Smil!” og “Glade Hilsener”.

Kortfronten har jeg sat på en grå matte. Det samme karton har jeg brugt til &-tegnet.

Til at diecutte min kortfront har jeg brugt “Double Stitched Rectangles” dies, som passer perfekt til A7 kort. Dette die-sæt er min egen personlige go-to og er i super kvalitet.

For sjov skyld vil jeg også lige vise jer et eksempel på brug af stemplet til et julekort. Her har jeg valgt nogle kølige vinterfarver. Dette har jeg opnået ved stort set at bytte den mørkeblå sværte ud med meget lys blå.

Ønsker man et mere traditionelt julekort kan man stemple med grønne nuancer og tilføje en rød sløjfe på toppen. Så kommer det til at ligne en julekrans. Yep, der er virkelig mange muligheder for brugen af dette stempel.

Her har jeg også kombineret et par af Gitte’s Eget Design stempelsæt. Det ene hedder “Juletid” og det andet “Hjertelig Julehilsen”.

Teksten har jeg stemplet i en mørkegrå sværte istedet for sort. Jeg havde en fornemmelse af, at sort ville blive for voldsomt til julekortet.

I kan også se et tredje eksempel på brug af dette “Bitty Burst” turnabout stempel HER.

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World.

2 thoughts on “Alsidigt turnabout stempel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.