Kort med embosset baggrund

Jeg er blevet ret vild med at bruge en embosset baggrund på kort. Jeg synes kortet næsten er færdigt inden man er gået i gang. Tit skal der bare lige et tag eller banner på med en tekst og så er kortet færdigt. På det første kort har jeg embosset et stykke hvidt karton og monteret det på basen med en mørkeblå matte. Og så bare lige et banner – vupti – færdig.

Samme princip på det her kort bare med en anderledes tekst.

Her har jeg lavet en kombi. Baggrunden er delt, så den ene del er et stykke embosset karton og den anden del er matchende mønsterpapir. Og så lige afsluttet med et banner.

Jeg håber I kunne li det. Jeg synes i hvert tilfælde kortene er meget elegante ift. hvor simple de er at lave.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

8 thoughts on “Kort med embosset baggrund

 1. De er virkelig flotte. Er det noget specielt papir? Det er som om mønsteret træder flot og detaljeret frem.

  1. Hov her har jeg slet ikke fået svaret – beklager. Der er ikke noget specielt ved det her karton og samtidig er det vidt forskelligt. Jeg tror det hvide er en hvid kortbase og derfor helt glat mens den brune er noget basics med struktur. Men grunden til det står så lækkert og detaljeret frem er fordi det er 3D embossing folders. Det betyder at de ikke bare er enten hævet op eller trykket ned, men mønstret er gradvist høvet op hvis det giver mening. Det giver den virkelig flotte effekt.

 2. Hej
  Jeg har det samme spørgsmål, og hvilken embossing folder er blevet brugt, kan man købe den hos Hobbyboden?

 3. De er super flotte for elsker det meget enkle, og jeg vil godt lige samtid forhøre mig om hvilken størrelse du bruger som kortbase, for er svært at se om det er A6 kortbase. Hvilken embossingfolder har du brugt, for det er meget tydelig, for synes ikke mine bliver så tydelige. Er det almindelig playcutkarton eller er det majestic karton, for synes det skinner lidt. med venlig hilsen Gurli

  1. Jeg tror størrelsen på kortet er A6, for jeg er ret sikker på jeg har brugt en kortbase 14×28 til den hvide embossede del på det første kort. Så hvis den er 14 cm høj, så er matten 14,5 og selve kortet 15. Men der er to forskellige bredder på de to med den hvide baggrund. Men det skyldes sikkert at jeg har brugt nogle papir rester.

   Jeg er sikker på det ikke er majestic – hvis der er noget, der skinner må det være pga. lyset 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.