Kommentarkonkurrence – Hvad skal vi kigge efter på Creativation?

Så gik der endnu et år siden sidste tur  –  og der er kun en uges til at jeg endnu engang vender næsen mod USA, for at besøge det store Creativation Show derovre.
Det foregår igen i år i Phoenix i Arizona, og jeg får denne gang følgeskab af hele fire af pigerne fra det Kreative Team  –  Pia, Tina, Gitte O og Karina. Tænk jer engang  – 10 hænder til at gramse på alle de lækre nye produkter og 10 øjne til at se på alle herlighederne.

Bag messen står AFCI “Association For Creative Industries” (det var dem, der førhen hed CHA, men de skiftede navn for et par år siden).
De arrangerer en stor årlig messe, hvor producenter/grossister/designere osv. viser alle nyhederne frem for den kommende sæson. Det er en lukket messe, som kun henvender sig til “business professionals” som de kalder det,  så det er som regel nemt at komme til de forskellige produkter og få en snak med såvel producenter som designere.

Det bliver ottende gang jeg skal afsted, og jeg glæder mig som sædvanlig som et lille barn til juleaften, til at se alle de nye varer og hente massevis af inspiration og gode idéer fra verdens førende producenter, designere og distributører. Selvfølgelig vil jeg blogge så meget som muligt derovre fra (og dele fotos på Instagram @hobbyboden / #HobbybodenCreativation2019) – for som du sikkert ved, så elsker jeg at dele mine indtryk og oplevelser med jer allesammen.

Mange firmaer er allerede begyndt at kommet frem med sneak peeks, og alt tegner til at vi går endnu en spændende messe i møde.


Og selvfølgelig skal vi da have en blog-konkurrence  –  akkurat ligesom de foregående år

Jeg håber igen denne gang at kunne skaffe lidt forskellige små souvenirs fra messen (det kan f.eks. være sjove reklameting, vareprøver osv.), som jeg vil samle til en lille gavepakke. Denne pakke vil jeg trække lod om blandt alle der kommenterer dette indlæg, hvor du samtidig kan få din stemme hørt vedr. hvad jeg/vi skal kigge efter på messen derovre.

Så bare fyr løs – så vil jeg bruge jeres forslag som inspiration til hvad der skal kigges på og måske ovenikøbet købes hjem!!
Alle der kommenterer dette indlæg er automatisk med i lodtrækningen om den nævnte godtepose (med endnu ukendt indhold).
Deadline for kommentarer er søndag d. 20. januar, for så kan jeg nå at få alle ønsker og idéer med på min huskeliste inden messen slutter igen mandag d. 21. –  og jeg trækker lod, når jeg engang er hjemme i Danmark igen og har fået pakket ud!

Nedenfor kan du se et lille udpluk af de mange indtryk, som jeg bloggede fra sidste års messe…

177 thoughts on “Kommentarkonkurrence – Hvad skal vi kigge efter på Creativation?

 1. Jeg ville rigtig gerne hvis der kunne komme noget focus på Layouts igen… så alt hvad der er især af pynt til disse, ville være fantastisk 😉

  1. Jeg skal nok have det i tankerne – akkurat som jeg plejer. 🙂
   Men der er så utroligt mange muligheder at vælge imellem, så det er ikke sikkert vi lige rammer det DU har i tankerne. Der er jo mange stilarter, farver og rigtig mange forskellige typer af pynt at vælge imellem på sådan en messe 😉 (f.eks. blomster, bogstaver, chipboard, cutouts, brads, knapper, clips, epoxy pynt, ephemera, stickers, bånd, trædimser osv. osv.).

  1. Jeg skal nok kigge efter om de har noget der vil være velegnet til kort og scrap, for mange af deres ting i re-Design serien er ret store, da de er beregnet til møbeldekoration bl.a.
   Men de har en fed stil 😀

 2. Sjove anderledes mateialer eller kits til at opbygge struktur og interesse på baggrunde.

 3. Stempler og stempelfarve . Jeg læste jeres dagbog hver dag sidste , hvor var det hyggelig læsning . God tur ?

 4. jeg søger pt grønt smart drenge papir, der er rigtig meget fedt i blåt, men den grønne er ligesom ikke på mode. så måske noget i den retning, til konfirmations kort.

  1. Her tror jeg godt du kan være nogenlunde sikker på at jeg tager ALLE deres nyheder hjem – ligesom jeg plejer 😀

   Men det bliver helt sikkert spændende at se hvad de har hittet på denne gang!

 5. Gode babyserier – både papir, dies og stempler – fx Echo Park.
  Jeg GLÆDER mig til at læse dine opdateringer, det er så hyggeligt!

   1. Hej Gitte,

    Ja, den er SÅ fin!?
    Du må også gerne kigge efter Echo Park Mermaid Dream og Pirste Taæes og Faux Leather Albums i grå – skak bruge 8 styks? og 4 styk 8•8?

 6. Nye dies til doilies, dem kan man ikke få for mange af?
  Primas nye serier
  Og så håber jeg at ScrapMan kommer med nogle nye dies

  Rigtig god tur til jer alle 5?

  1. Dolly-dies er noteret.

   Prima står altid på min liste, så dem kigger jeg også nærmere på.

   Scrapman har haft mailet til mig, om det var noget jeg ville forhandle.
   Så dem skal jeg vist have kigget nærmere på. 🙂

 7. Glæder mig til at følge jer igen derover fra. Jeg kunne godt tænke mig at i kikkede på noget spændende nyt indenfor mixed media.

 8. Rigtig god tur jer alle 5, til det store land. Jeg ville gerne der kom noget forskelligt, man kan bruge på LO, – stensil, og andre sjove ting. Det syntes jeg kan være svært at finde. Jeg glæder mig til at følge jer på hele turen.

 9. Godter til jer alle 5. Jeg glæder mig til at læse de daglige rapporter fra Creativation.
  I må hernede efter gode prisvenlige opbevaringsmuligheder til 1*1 stempelpuder, der efterhånden kommer de fleste producenter (altså stempelpuderne).
  Så håber jeg at jeg får ret i at Ranger har knækket koden, og Oxid kommer i små stempelpuder i løbet af 2019 ?

 10. En masse små-pynt til Project Life. Og Travelers Notebooks. Både inserts og hvad de ellers kan finde på til dem.

  1. Der er altid efterspørgsel efter ting til de “besværlige” drenge , så det vil jeg helt sikkert kigge efter. (Y)

 11. Det er altid spændende at se, hvad Tim Holtz kommer med – især nyt til hans Village.

 12. Først og fremmest….GOD TUR til jer alle 5.
  Næst…jeg ønsker mig mere mixed media, Prima produkter, og hvis du bestiller det nye papir, så også meget gerne tilbehør til det, og ja, så er jeg også lige vild med mange af Tim Holtz produkter 😀

 13. Hej Gitte
  Det kunne være sjovt med Cut and Foil Die fra Couture Creations Og HotFoilStamp / Hotfoil plats fra SIMPLY DEFINED.
  Rigtig go tur

 14. Hej Gitte.
  Jeg kunne godt bruge lidt mere med følgende emner: ulve, hunde og katte. Det gælder indenfor alle kategorier 😉 Derudover er opbevaring af diverse ting og sager altid brugbart. Håber I får en skøn tur, og finder mange lækre nye produkter som vi ikke kan leve uden 😀

 15. Nye Tim Holtz produkter. Heartfelt Creationer nye dies og f.eks denne 3D Tulip Shaping Mold. Nye Graphic 45 design og alt det vi bare ikke kan leve uden ☺️ Håber I får en fantastisk tur. Glæder mig til at se og hører om den. ???

 16. Jeg tror ikke det er nyt, men jeg er totalt vild med Art impressions stamp, især alle de sjove med kvinder, i herlige positioner, og også nogle med mænd, det ønsker jeg mig 🙂 GOD TUR!

 17. Hav en rigtig god tur derovre allesammen. Det er super spændende og der kunne være spændende med nogle Art jounal teknikker og nogle gode blokke som kan tåle noget mixed media som akryl og inktense og tegnepenne med vinklede spidser.

 18. Hejsa . Jeg ønsker også noget mere om graf.45 da det er en skøn verden at bevæge sig rundt i . Og også gerne kurser mm. Noget mere med Heartsfelt Creationer. Kurser i at lave blomster og inspiration til sammensætning .jeg ønsker dig enrigtig god og spændende tur ?.

 19. Ville det være muligt at prøve linoleums-tryk, med sværte og Japan-papir? Har jeg altid drømt om, men endnu ikke prøvet. Det ser bare så spændende ud ?

  Noget med Resin ville også være spændende

  Ellers en masse med glimmer/glitter, mønstrede papir og lækre stencils

  God tur!

 20. Det kunne være dejligt at kigge efteropbevaring, til især dies, men også stempler.

  RIGTIG GOD TUR.

 21. Pop-up elementer. Enten som et komplet die sæt tul kort eller enkelt dele. Inspiration til nye typer af 3D og interaktive kort. (Boks kort, explosionbox kort etc.)

 22. Rigtig god tur… kunne godt tænke mig en plads i en kuffert? jeg syndes i skal kikke efter noget spændende nyt indenfor mixed media. Resin. Alcohol ink.
  Sannekreativ

  1. Jeg skal nok holde øje.
   Resin har jeg indtil nu kun set til smykker derovre, men mon ikke der forsvinder nogle grænser efterhånden. Alt er jo tilladt i mixed media. 😛

 23. Tim Holtz nyheder, alt indenfor mixed media og de nye Metallic magical shakers fra Lindy’s gang – I må nyde turen og suge til jer af inspiration!

 24. Hej Gitte ,
  jeg har søgt efter Prills , små perler af syntetisk materiale , uden huller , og mindre end , Artstones , de findes i masser af skønne nuancer , kan jeg se på de Amerikanske sider .
  Rigtig god tur , du er mega misundt 🙂

 25. Pretty Pink Posh – deres pallietter er så fine! Skønne farver (også de gennemsigtige) og i gode mix.

  Nyheder fra Penny Black og Graphic 45

  Prismacolor pencils

  Opbevaringsløsninger – til papir og farveredskaber

  Håber det bliver en fantastisk tur! ?

 26. Rigtig god tur ?
  Kunne godt tænke mig mere fra f.eks. Echo Park Paper og Doodlebug Design paper, hvor det ikke kun er papir, men også noget af alt tilbehøret, der er med de forskellige temaer ?

  1. Jeg må se hvad jeg kan finde.
   Der bliver desværre aldrig solgt ret meget af det tilbehør jeg tager hjem, men jeg tager i hvert fald noget hjem til nogle af serierne. – ligesom jeg gjorde sidst. 🙂

 27. Jeg kunne godt tænke mig noget omkring quilling så som nye opskrifter i bladformat, om der er nyt værktøj og breder og farver på quillingstrimler

 28. Rigtig god tur til USA , glæder mig til at høre om turen når i kommer hjem .
  Vil gerne se nyheder til silhouetten.

 29. Flere stempler der kan farvelægges og noget godt karton der kan bruges til copic markers uden det koster en formue? God tur

 30. Hej og rigtig god fornøjelse “over there” ! Er slet ikke misundelig ;o)
  Jeg kunne personligt godt tænke mig at se nogle nye stencils og stempler!
  Og hvis der er kommet nye farver og teknikker i alcohol ink.

  Vh Anne-Lise

 31. sjove stempler til den mere voksne generation a`la art impression .
  Rigtig god tur og glæder mig til at læse hvad i oplever . Pas på jer selv

 32. En lækker papirserie med tilhørende pynt, stickers, knap så feminint, der har været meget rosa så håber nu at trenden er en mere neutral farve, der også kan bruge til drenge layouts. God tur.

 33. Hejsa
  Jeg kunne tænke mig Finnabair’s Impasto paint og gesso produkter, og så elsker jeg stencils, stempler og en masse vintage ting og sager.
  Rigtig god tur

 34. Det vil være dejligt med nogle helt moderne stamps i godt design og nogle fine vintage stamps.
  God fornøjelse, bare det var mig der skulle derover ?

 35. Hej Gitte.
  Rigtig god fornøjelse.
  Det vil glæde mig hvis du fandt et smart opmagasineringssystem til dies, som ikke er tungt, som magnetpladerne er det.
  Mvh. Anne Cecilie.

 36. HÅBER I FÅR EN SUPER TUR. Som flere har skrevet så er opbevaring til fornuftige priser altid godt og ellers – ja så bliver det bare spændende at se hvad I falder for.

 37. Jeg har set flere videoer med the new Stampin Up Stamparatus ( med to hængslede låg), den giver flere muligheder end Mistien. Også stencils til 15×15 kort.
  Håber i får en god og inspirationsrig tur. Ville ønske at det var mig.

 38. Hope you have fantastic trip! I would be interested in to learn the latest and the greatest in mixed media / art journaling, especially Jane Davenport and Dylusions products. And as a huge Tim Holtz fan update on his new inventions is always something to look forward to.

 39. Godt nytår til jer alle og en dejlig tur.
  jeg kunne godt tænke mig hexagon boxe fra tonic studio og mere med store lanterner, der er sikkert mere men især med æsker og lanterner.

 40. Rigtig god tur til jer alle – jeg vil glæde mig til både at læse blogindlæg og se masser af billeder på Instagram.
  Jeg har set noget af det som Tonic Studies præsenterer og det ser fantastisk ud. Og som regel laver de ting, hvor det hele matcher lige fra papir, palietter, confetti til deres Nuvo drops. Noget flot mønsterpapir med folie el. glimmer kan også altid bruges. Og papir/karton i den rigtige tykkelse til at lave kortbaser af til en god pris.

 41. Prøv at se om du kan finde Stamping Bella (stempler, ofte med tilhørende dies) eller Riley & Co. Funny Bones. Og som en anden bemærkede højere oppe, også gerne mere information vedr. Stampin’ Ups Stamparatus. Rigtig god tur!

 42. Hej, rigtig god tur til jer alle 5.
  Jeg kunne godt tænke mig, at du så efter papirblokke i 12 x 12 i turkisblå, og farver ligesom i tegnefilmen Frost, med Anna og Elsa. Når man ser album på Youtube, og alle de flotte papirer, så ser jeg dem næsten aldrig her i DK. Det ville være dejligt, hvis der var lidt.
  Ligeledes drengepynt til Layouts.
  Ha`en rigtig god tur.

 43. Hej Gitte
  Du kan se efter stempler og andet fra den japanske designer: Erica Marsubara.

  Materiale til notebook (bullet journal) og Cricut Explore Air 2 bla. Depp cut knive.

  God tur?

 44. Hejsa.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at I måske holdte udkig efter nogle nye lækkerier til Project Life. Især de mindre pakker med kort, idet Core Kits er lidt for store i min optik når man laver 6×8 album. Derfor synes jeg også det kunne være rigtig fedt med endnu et “Project 52” kit så der er lidt at vælge imellem. Og måske nogle nye 6×8 album til project life samt lidt tilbehør også 🙂
  Rigtig god tur til jer!

  De bedste hilsner, Emma

  1. Lawn Fawn plejer jeg stort set at købe det hele hjem af.
   Og mon ikke de kommer med masser af lækkerier igen denne gang, så jeg må have fat i det store kredit-kort. 😉

 45. Rigtig god tur. Ville ønske det var mig…. vellum i flere farver ville være dejligt.

 46. Værktøj fra Tim Holte. Syntes han laver noget rigtig godt værktøj og kiggede lige på hans blending brush og guillotine trimmer. Der er sikkert andet jeg bare endnu ved jeg har brug for. ?

 47. Det kunne være spændende med noget som Karen Burnistons 1042 spinner square pop-up die set og nogle layer die set som f.eks Birch Press Design Caprice Hearst layer set craft dies 56o58. Rigtig god tur til jer?

 48. Foruden lækkert papir og tilbehør i shappy stil (som f.eks. Stampäria, som du lige har fået noget papir hjem i ), så er jeg også begyndt at kigge efter vandfarver – gerne tone i tone.

 49. Kik også lige indenfor hos Tim Holtz og tjek out den nye die med bogstaver og tal og alt detandet han kommer med 😉

 50. I må gerne kigge efter 3D diesæt i stil med Karen Burniston. De er så skønne at lave.
  Hvis i kan finde blokke med småt mønstret papir – gerne i A4 størrelse – ikke prikket og stribet men mere med swirls og blomster.
  Jeg mangler tit noget til bund til mine kort.
  Rigtig god tur – glæder mig til at se opdateringer fra jer.

 51. Jeg vil gerne at du kunne se på inspiration til nye måde at bygge lay outs op på…. gerne med masse af farver… nye skitser…. og som skrevet andet end vitages….

  1. Nye idéer – det er noteret. 🙂
   Jeg har kameraet med i lommen og jeg plejer at tage hundredevis af fotos med inspiration, så jeg håber der vil være noget af det der kan bruges.

 52. Jeg syntes det kunne være fedt hvis i så på mærket Birch Press….jeg har et godt øje til deres Layering Die Set Grace (ville SÅ gerne have haft det på min julegaveønskeliste 😉 ) og de forskellige cirkel muligheder det sæt kan kombineres med – det kunne være fedt hvis det kom til DK. Syntes lag-på-lag dies lyder spændende…
  Er vil med mærket Concord & 9th deres stempel & die kombinationer og især deres Turnabout stamps 🙂
  Håber i alle 5 for en rigtig skøn tur – glæder mig til at følge med her hjemme fra, det plejer at være super hyggeligt, spændende og fristende 😀

  1. Birch Press har jeg kigget på flere gange, men jeg ved desværre også at prisen vil få mange til at stejle, når marskal investere i 3 baggrundsdies på én gang.
   Men jeg kan godt lige kigge en ekstra gang. 😉

   Concord & 9th plejer der altid at smutte lidt med hjem af!

 53. Hej Gitte
  Plastik lommer med flap/klap som kan købes i str. A5 – A6 – A7 og i stor pakning m. 100 el. 200 stk. Det må gerne være et brand som er billigere end dem der allerede er i handelen.
  Værktøj og lign. der måske er lette at betjene også for gigt plagede hænder.

  Mon ikke du selv har den største forudsætning for at finde lige netop DET, vi papirtosser slet ikke kan leve foruden .-) (Når først vi har set eller hørt om det)

  Rigtig god tur til jer alle. Travel, explore and a safe retur.

 54. Rigtig god tur til jer alle 5 ?
  Jeg vil gerne se kits med tilhørende chipboard stickers/ephemera – carta Bella, simple stories, echo park og photoplay
  Og selfølgelig masser af Tim Holtz ?

 55. Kære Gitte
  Jeg ønsker dig og det kreative team en rigtig god og udbytterig tur til USA. Jeg har netop siddet og genset Tim Holtz’s seneste video “Chapter One”. Jeg ved, at produkterne er afsendt, men jeg håber godt nok, at du får dem hjem. 🙂 Kig også gerne efter flere hot foil stamps. Desuden kunne jeg fantastisk godt bruge noget tape til fastholdelse af dies, som ikke sætter mærker i hverken mosgummi eller karton. Det gør scotch tape. Sidst men ikke mindst vil jeg minde dig om det awareness ribbon, som vi har korresponderet omkring. Det er så pænt af dig, at du vil undersøge, om du kan få det hos Sizzix. Jeg håber det. Tusind tak!!!!

  1. Har du prøvet at bruge Post-It’s til at holde dies fast med?
   Det fungerer som regel fint for mig.

   Og ellers så er der også den blå pakke Scotch Tape, som ikke klæber så kraftigt som den almindelige.
   Jeg har selv haft købt noget af det engang i en kontorforsyning. Den var vist halvdyr, men god.

 56. Hej Gitte.
  Ville blive rigtig glade for nogle af lavinia’s nyheder (bla månen). Vi er et par stykker, der er rigtig kede af det næsten ikke er til at få fat i mere.
  Nye hyggelige tekster/ordsprog og lign
  Spændende nye smarte opbevaringsmuligheder

 57. De nye Dylusions ting, både Dyalog tilbehør og de nye stempler (elsker den med dyrehovederne og den nye med “haven”) kunne være skønne 🙂

 58. Jeg ønsker nye ting som pynt til LO. Synes ofte meget af det der kommer er til kort. Så pynt, papir, dies mm. Der vil egne sig godt til LO.

 59. Jeg har ingen specielle ønsker. Har Idag ryddet godt op i mine ting så der er plads til alt det nye der kommer hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.