Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Tina Mathisen

Som tiden dog flyver og vi skriver allerede 2019. Gitte har igen udfordret teamet til at kigge både lidt bagud og lidt fremad – og det er nu meget hyggeligt lige at vende året, der er gået.

Mine bedste scrap-projekter fra året, der gik:

I 2018 blev min mand opgraderet til version 5.o – han ønskede at holde grill-fest for alle vores venner og det skulle selvfølgelig afspejle sig i indbydelserne. Puuh, jeg er ikke god til samlebåndsarbejde, men jeg er super glad for resultatet, og vi havde en fantastisk dag i haven.

Mit Lawn Fawn Reveal Wheel kamelæon kort er jeg også rigtig glad for. Det er forbavsende nemt at samle delene til et Reveal Wheel kort – min udfordring bestod i at få udstanset baggrundene på kortet, så træmønstret passende perfekt, samt at få malet hjulet der drejer, så hele kamelæonen fik farve, men ikke så langt ud at farven kunne ses på kanten af hjulet langs den scallop kant. Derfor gav det også en rigtig god fornemmelse i maven, da det hele faldt på plads og blev som jeg havde forestillet mig.

Galaxy baggrunde har været populære et stykke tid nu, men at bruge dem i diecuttet udgave, var nyt for mig. Dog er jeg helt vild med udtrykket det giver og af de fire kort jeg lavede på denne måde, er dette min absolutte favorit – en ægte natteravn 😉

Et sidste projekt jeg gerne vil vise, er kortene fra Jul vs Ikke-jul indlægget. Det var super sjovt at kigge på sine ting med nye øjne og opdage nye muligheder. Og at det lykkedes mig at lave bilen både forfra og bagfra med de diecuts, der er til rådighed i pakken – det var jo ren bonus.

Mine bedste scrap-minder:

Jeg har haft mange gode scrap-hyggestunder i løbet af 2018 – både privat og til Scrap-a-Mania, men størst er helt sikkert turen til Creativation. Som I kan se, kan vejret være ganske fornuftigt i Arizona, selvom det er januar måned. Det var dog ikke meget, jeg nåede at se til det, når dagene er fyldt op med kurser og messe. Og selvom det er intenst og hovedet er fyldt med indtryk, er det også en fantastisk oplevelse.

Jeg har før sukket efter om Tim Holtz mon ikke snart ville lave en metallic ink serie, men det ser ud til, det trækker ud. Så er det godt, jeg nu har fundet en Metallic Shimmer ink serie, der bare er super lækker. Delicata ink stempler fantastisk og dækker også på farvet karton, og jeg bliver bare så glad i låget, når jeg stempler med den – aftrykket står flot første gang og der kommer rent faktisk en masse shimmer ned på papiret og ikke bare på stemplet. Nu kan jeg sagtens vente tålmodigt på, hr.Holtz får opfundet sine metallic distress ink 😉

En sidste ting jeg med glæde vil tænke tilbage på, er, at 2018 blev året, hvor jeg fik scrap i julegave.. næsten 😉 For et års tid siden kom Couture Creations med deres GoPress and Foil maskine. Ideen er, at man via varme præger folien ned i ens karton, og det giver en anden effekt end Minc maskinen, hvor folien ligger ovenpå papiret. Her i efteråret kom Spellbinders så med deres udgave af en Hot Foil maskine, kaldet Glimmer Hot Foil System – den røg fluks på min juleønskeliste. Jeg krydsede fingre for, familien slog sig sammen, så jeg kunne få min “mærkelige scrap-maskine”, som min store søn kaldte den. Den lå ikke under træet, men jeg fik derimod et fornuftigt tilskud til den, så om en lønudbetaling eller to, skal jeg have nyt værktøj 🙂

Forventninger til 2019:

 

Yes! Igen i år har jeg fået muligheden for at deltage i Creativation. Hvis du har lyst, kan du følge med via Instagram (_tinamathisen_), hvor jeg vil dele mine oplevelser.  Jeg glæder mig utroligt meget til en lille uge, hvor der bare skal nørdes igennem og det kun kommer til at handle om scrap – både i form af fantastiske kurser og messe med alle de spændende nyheder. Og det er lige om lidt! 🙂

 

En anden ting jeg også ser frem til, er de nye muligheder ved Hot foil maskinen. Kan godt lide ideen om, at den både præger ens karton, samtidig med der kommer folie på. Indtil videre har mange af de prægeplader/”dies”, man kan købe til maskinen været meget med snirkler og kursiv skrift, men jeg tror på, det kun er starten. Jeg håber på, der dukker flere lidt mere enkle design op ala prikkerne på billedet her henover – dem er jeg da helt pjattet med.

Et sidste nytårsfortsæt til mig selv må absolut være at få lavet et julekort hver d.24. i måneden sammen med Operation Skriv Hjem bloggen. Håber, de igen i år vil forkæle os med dejlig inspiration. Hvis ikke må jeg bladre bloggen igennem og finde alle de gamle indlæg frem igen 😉 Og selvom Fifty ser lidt bøs ud her på billedet, er jeg sikker på, jeg vil have et helt anderledes glad udtryk i ansigtet, når jeg kommer til december og forhåbentlig har mindst 10 stk færdige julekort klar.

Mange tak fordi du læste med hertil.

Mange hilsner fra Tina.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.