Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Gitte O

Mit bedste projekt

Faktisk er mit bedste projekt ikke helt færdig endnu, det kommer først på bloggen i 2019 i færdig udgave men det har været en dejlig udfordring at lave et minislbum fra en tutorial fra Paper Phenomenon. Et kæmpe projekt med stort forbrug af både karton og papir… og tålmodighed. Så lige nu får du kun et lille indblik i det, der kommer mere når det er færdigt.

Og generelt bærer mine projekter nok lidt præg af at jeg er blevet farmor, er rigtig glad for dette layout fra den tidlige sommer. jeg er rigtig godt tilfreds med de mange lag under billedet, men også at jeg fik lov til at bruge Augusts fod som stempel 🙂

Men også dette kort som blev lavet til Scrap i Ejsing. Fornemmelsen af at det er de gamle kalendere hvor man kan dreje dato.

Scrapminder

som altid er de bedste minder for mig de hyggelige timer sammen med andre scrappere. Faktisk tre forskellige situationer springer frem i hukommelsen;

1. Scrap arrangementer som Convention og Scrap i Ejsing

2. Hyggescrap med Odderne, blandt andet hjemme i min egen stue eller fødselsdags scrap hos Ann Dorith

3. Når jeg sidder i mit eget hobbyværelse sammen med min nabo – og svigerdatter Heidi. Fantastisk at vi har en hobby tilfælles.

Forventninger til 2019

Der er nok ingen tvivl om at største forventning til 2019 handler om turen til Creativation i Phoenix her i januar. Det er godt nok ikke første gang jeg skal afsted (faktisk er det fjerde gang , var med i 2011, 2013 og 2017 :-)) men det er en fantastisk oplevelse med så meget inspiration og gode ideer.

Allermest glæder jeg mig til tre timer i selskab med Seth Apter – han er en af mine yndlingsdesignere.

Men udover det så glæder jeg mig nok mest til at være sammen med andre skrappere om vores hobby, om det er Scrap i Ejsing, Convention, hyggescrap med Odderne eller bare min svigerdatter Heidi og jeg hjemme i hobbyværelset – ingen tvivl om at jeg er bedst til at få lavet noget når jeg er sammen med andre

Godt nytår og tak fordi du kiggede med

Gitte O aka Godtesen

2 thoughts on “Nytårsudfordring – Året der gik og året der kommer: Gitte O

 1. Ved ikke om det er her jeg skal skrive men kunne godt tænke mig om der var en mere praktisk måde at opbevare die så det er nemt at finde dem man bruger.
  Samt om en taske når man skal på kursus og skal have forskellige ting med.
  Ville det være rart med en taske med rum og plads til skæremaskine papir 3d pensler farver værktøj osv evt på hjul og løftes med hanke. Syntes ikke at have fundet noget der jan bruges inu måske der er en smart løsning.
  Har lige været på kursus i scrapbookning
  Og der er mange ting man kan udvikle kunne være rart med sæt med opstart og et man udbygger osv
  Får hobbyzine og fået et start januar men hobbydot og andre tilbehør viłle være rart man kunne købe en pakke med det tilbehør bla dots der er svætre at få fat i de rigtige dots. Ville være rart at få mulighed for at tilvælge blad + dottilbehør og farvekarton pakker der matcher dots og sløjfer og perler m.m og det hele ved godt det er dyrt for forhandler men når man vælger blad kan man bestille og betale for det gør at man kan afprøve opskrifterne når man får pakken med blad og evt tilbehør.
  Og forhandler behøver ikke at købe store portioner med dots garn og pynt m.m.
  Blot et Nytårs ønske det er træls at bruge en masse tid på at finde hvem der sælger det jeg skal bruge.
  Til sidst jeg har fået Gemini stor maskine i julegave plader er nemme til at bukke /bue findes der plader der er lidt mere stabile ved godt de skal vendes og dreje alligevel bukker de ellers super maskine

 2. Først….tillykke med din nye titel som farmor…det er så stort <3
  Næst….jeg glæder mig til at se dit album færdigt. Det er nemlig et stort arbejde, men forhåbentlig bliver du super glad for det.
  Skøn bette unge på dit LO 😀
  God tur ti staterne 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.