Gina K.’s Mandala Maker stempel

Oh la la, dette Mandala stempelsæt fra Gina K. Designs er fantastisk! Der er uanede muligheder og kombinationer. Her har du fuldstændig frie hænder til at skabe dit eget Mandala mønster. Jeg har skabt to kort i enkel stil med fokus på kun én farve.

Jeg har skabt begge kort ved frihånds stempling – det vil sige, at jeg ikke har gjort brug af hverken MISTI eller Wreath Builder toolet. Jeg har blot brugt en rund akrylblok fra Catherine Pooler og VersaFine Onyx Black sværte. Selvfølgelig kan det gøre arbejdet nemmere, hvis man ejer Wreath Builder toolet. Men når man ikke har den, må man jo gå Old-School.

Det første kort er lavet ved først at stemple midten af min Mandala blomst. Her har jeg valgt at centrere motivet på mit kort. Herefter har jeg stemplet “bladene”. I næste runde har jeg stemplet de dråbeformede motiver. Så fandt jeg ud af, at der var plads til det lille hjerte i mellemrummene. Jeg har bevidst valgt kun at farvelægge nogle få felter af min Mandala blomst. Her har jeg brugt Promarker “Mint Green” og fundet noget matchende karton til matten.

Det er min oplevelse at VersaFine Onyx Black er en rigtig god sværte til disse detaljerede stempler. Jeg får gode skarpe kanter på mine stempel aftryk. Jeg bruger stort set også altid denne sværte til stempling af tekster – Det er min absolutte go-to sværte til dette. Man skal dog være lidt obs på at VersaFine er en pigment sværter og derfor ikke tørrer helt så hurtigt som en dye sværte.

Idéen til dette kort blev til, mens jeg lavede det andet. Jeg elsker at lave kort, hvor motivet er placeret off-center i stedet for på midten. Her startede jeg først ud med at finde et af mine Nested Cirkel die sæt for at bruge én af cirkel dies’ne som skabelon. Med en sort pen tegnede jeg cirkel die’en op direkte på min kort front. Samtidigt markerede jeg med en blyant, hvor center af cirkel die’en var.

Herefter stemplede jeg bladene. Startede midt på buen og arbejde mig videre til begge sider. Så kunne jeg bagefter stemple med dråberne. For at give lidt ballast til mine optegnede cirkel linjer, har jeg brugt en af prik stemplerne. Den midterste prik passede næsten perfekt i størrelsen.

Jeg kunne have stoppet med at bygge videre på min Mandala her og blot udnyttet pladsen i cirklen til en tekst. Det ville også have blevet et flot kort. Men jeg ønskede at udnytte lidt flere af stemplerne fra sættet. Jeg har atter brugt det samme center stempel, som på det andet kort. Denne gang blot pyntet med et af de mindre stempler.

Teksten er fra Gitte’s Eget Design “Tillykke med det hele”. Som farve har jeg her brugt Promarker “Amethyst” og noget matchende karton som matte.

Til min kort front har jeg brugt Create A Smile “Double Stitched Rectangles” som passer perfekt til standard A6 kort. Matten er lavet med Simple & Basic “Double Pierced Rechtangle”.

Kreative hilsner,

Pia

 

Pssst, hvis du er nysgerrig på Gina K’s Wreath Builder tool, så har DT teamie Karina lavet en blogpost med masser af kort inspiration med toolet. Og hun giver et super godt fif til at arbejde med Mandala stempelsættet. Du kan læse hendes blogpost HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.