Året der gik – og året der kommer: Else

2019 er nu blevet til 2020 og hvert år når vi når nytårsaften kan jeg ikke lade være med at tænke tilbage på det gamle år. Men også tænke over hvordan det nye år skal gå. Det er derfor en velkommen udfordingen fra Gitte om også at gøre status på det gamle scrap år samt hvilke forventninger jeg har til det nye scrap år.

* Mine bedste projekter fra året der gik

Når jeg kigger tilbage på 2019 så har det nok været mit mindst produktive år I mange år. Det har været et travlt år,  både på arbejde men også med konfirmation og runde fødselsdage i familien. Men alligevel er der nogle projekter som jeg har været meget glad for.

Det første er et kort jeg lavede Til min tidligere chef, da han fik et nyt arbejde. Grunden til jeg er vild med dette kort er at Jeg synes farverne og helheden går op i en højere enhed.  Og så er jeg vild med stjernerne. De er super nemme at lave og jeg er vild med dem. Se mere HER.

,

Næste projekt er flaskehængere fra Simple and Basic.  Det er dejligt at lave noget andet end kort og jeg er vilde med resultatet både på øl og vin flaske hængerne. Jeg synes denne flaske die fra Simple and Basic er en af de bedste dies der længe er lavet. Og vi har givet mange forskellige flasker i Værtindegaver med flaske hængeren på. Se mere HER.

Det tredje kort jeg er meget tilfreds med er et julekort  lavet i juli. Det er ikke traditionelle julefarver men det er nok derfor jeg er ekstra vild med det.  Og så syntes jeg detaljerne blev rigtig gode. Se mere HER.

Det næste kort er også et specielt et, lavet med Studio Light Clip board dien. Grunden til jeg er vild med disse kort er både de  utraditionel facon og så er jeg ekstra tilfreds med baggrunden som er lavet helt fra bunden på et stykke hvidt karton. Se mere HER

* Mine bedste scrapminder fra 2019

Når jeg tænker tilbage på 2019  er det altid de hyggelige scrap sammenkomster jeg tænker tilbage på med størst glæde.

Det er altid skønt at mødes med de skønne scrap veninder – Odderne. Vi er alle er travle mennesker så vi mødes når vi kan finde tid til det. Men det er altid rigtig hyggeligt.

Convention i Middelfart er altid fantastisk. Heidi og hendes hold gør et kæmpe arbejde med dette arrengement. Og så er det fantastisk at bruge 2 weekender om året med gode scrap veninder. Vi starter allerede fredag med lidt før scrap, så 3 dage med gode veninder og vores fælles hobby er bare fantastisk.

Det samme gælder for Scrap I Ejsing – Det er et virkelig hyggelig arrangement som vi alle nyder at deltage i.

Jeg tænker også tilbage på hyggelige aftener på Odder Bibliotek med Scrap klubben og i år er det specielt turen til Gittes Outlet på Samsø som jeg tænker tilbage på. Det var mit første besøg på Samsø og vejret var fantastisk.

* Mine forventninger til 2020

Først og fremmest glæder jeg mig til endnu nogle skønne arrangementer med gode scrap veninder. Vi er så heldige at have billetter til både Convention og Scrap i Ejsing  i marts måned. For mig er de weekender næsten bedre end juleaften.

I år skal vi også en tur i Sommerhus, det er så dejligt med en weekend fyldt med snak og scrap. Jeg glæder mig virkelig til vi bare kan være samme  og scrappe, snakker grine og så scrappe endnu mere.

Og så ser jeg frem til hyggelige aftener med scrap klubben i Odder. Håber jeg i år kan være med nogle flere gange.  I det hele taget håber jeg at jeg i 2020 kan finde mere tid og overskud til scrap.

Godt nytår

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.