Nytårshilsen – Gitte O

Mine bedste projekter fra året der gik

1. Layout scrapbooking Convention 2019
Dette er helt sikkert projektet jeg er allermest stolt af fra 2019. Det er selvfølgelig også nemt at lave noget lækkert når billederne er med den lille lækkerbisken ;-). Men jeg er virkelig tilfreds med de mange lag, og blomstervasen kom også til at virke rigtig godt

2. Travel journal

i starten af året vovede jeg mig ud i at lave en travel journal stærkt inspireret af Seth Apter. Det er altid grænseoverskridende for mig at lege med hans teknikker, jeg skal give slip på min symmetri og bare lege. Men jeg blev rigtig glad for resultatet, og da endnu mere da Gitte S gjorde mug opmærksom på at Guruen selv (Seth) havde været inde og kommentere på bloggen.

3. Stræk dine tekststempler

den sidste ting er mit kort fra udfordringen med at strække tekststemplerne  det er ikke noget vildt avanceret, men jeg blev virkelig tilfreds med resultatet 🙂

Mine bedste scrapminder fra 2019

1. Creativation

ingen tvivl om at årets største kreative oplevelse var Creativation i Phoenix Arizona i januar, dels fordi det er intense dage fyldt med inspiration og workshops med mega dygtige designere, men i allerhøjeste grad også fordi turen inkluderede en uges roadtrip med min allerældste veninde, Karina. I en travl hverdag får vi sket ikke set hinanden nok, nu havde vi en uge med oplevelser, geocaches, fotografering – og Creativation

2. Scrapbooking Convention, og Scrap i Ejsing

De to årlige ture til Scrapbooking Convention har en stor plads i hobbyminderne. Det er fantastisk at have et par dage sammen med en flok kreative mennesker, se hvad andre laver og få masser af ny inspiration.

En anden fast tradition er turen til Ejsing. Odderne har været med i mange år efterhånden, et er selvfølgelig også her det kreative, men hygge og fantastisk kagebord er bestemt heller ikke uvæsentligt ?

Lige et snapshot af fire Oddere parkeret i Ejsing.

3. Scrap med Odderne

Med mit job er der ikke altid så meget overskud til at være kreativ, så det er bestemt ikke uvæsentligt at jeg engang i mellem har mulighed for at mødes med andre scrappere. Dels når min svigerdatter Heidi kommer over i hobbyværelset og hygger, men også når det lykkes at samle en del af odderne til en hyggelig dag med vores fælles hobby hjemme hos en af dem.

Sidst var en pludselig indskydelse her i december hvor jeg havde besøg en hel lørdag. Så var spisebordet fyldt til randen og stuen fuld af hygge, snak og kreativitet.

4. Kreative dage i Fredericia

For første gang var Hobbyboden ikke med i Fredericia, og det føltes helt mærkeligt ikke at skulle lave workshop dernede. Til gengæld fik to gange Gitte en venindedag i Fredericia, og det var nu heller ikke så ringe 😉

Mine forventninger til 2020

1. Fantastiske arrangementer

Ingen tvivl om at alle de danske arrangementer listet ovenfor også bliver en del af planen for næste år. Billetten er på plads til Ejsing og Middelfart i foråret.

Men også en tur til Sommerhus scrap bliver det til i løbet af foråret.

2. Hygge i hobbyværelset med Heidi

Vi vil forsøge at sætte det i system i 2020, så hver anden torsdag aften bliver i hobbyværelset.

3. Oplevelser med Odderne

Odderne er den vigtigste del af min kreative verden, og også 2020 bliver fyldt ned aktiviteter med dem. Selvfølgelig de store arrangementer, men vi starter allerede i februar med en weekend i sommerhus sammen i det sydlige Jylland.

4. mere hobby end i 2019

Der SKAL være mere hobby på programmet næste år, det er den bedste afstresser jeg kender. Det handler bare om en ting; at tage det første skridt og gå ind i hobbyværelset.

Godt nytår – vi ses både her og ude i den virkelige verden 😉

Gitte O

One thought on “Nytårshilsen – Gitte O

  1. Min computer lader op i mit hobbyværelse hver nat. Jeg tænder lyset både morgen og aften for at mærke – ja hvad mærker jeg egentligt? Hm .., mig selv eller stemningen ved sidste projekt måske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.