Lift med inspiration fra Pinterest

Jeg havde fundet dette kort på Pinterest – se kortet på en blog her: http://kingsonpaddington.blogspot.com/2019/02/just-add-ink-445-embossing.html

Her er min version af kortet, som jeg har valgt at give en lidt mere elegant baggrund med min nye Lawn Fawn baggrund. Baggrunden er derefter skåret ud med Simple and Basic double pierced rectangel, så det får den pæne kant og passer lige på et almindeligt kort.

Og så lavede jeg dig min egen version af det lille lag-på-lag cluster. Et par strimler mønsterpapir, en lille ramme, nogle blomster og grene. Og sluttede af med en lille tekst lavet med Gittes egne stempler.

Og her et lille nærbillede af lagene.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

11 thoughts on “Lift med inspiration fra Pinterest

  1. Det er et super lækkert kort med lag – det er jeg vild med.
    Jeg er også vild med du e blomster. De ser så rustikke ud. Har du gjort noget specielt ved dem, eller er det blot lækkert papir?

  2. Jeg bliver da vist nød til at lifte dit kort. Hvor er det flot? tak for inspirationen.

Comments are closed.