TEMA – Hold humøret oppe: Værtinde gave boks

Det er efterhånden lang tid siden vi har set vores nære venner, men det er jo vigtigt for os alle at høre efter myndighederne og holde afstand. Som en lille opmuntring har jeg derfor lavet en lille boks med 4 (5 – men det ene skal på blomsten) #detblivergodtigen tags. Den skal sammen med en blomst og lidt chokolade afleveres på deres dørtrin. Tanken er at de også kan sende en lille opmuntring videre til familie og venner.

Boksen er lavet med den nye die fra Simple and Basic – Box 2. Den er beklædte med papir fra Craft Consortium -Watercolours.

Regnbuen er lavet ved at standse mange ringe med cirkel dies i forskellige farver og sætte dem sammen til en regnbue.  Jeg har lavet en stor cirkel som baggrund og limet cirklerne på. Derefter har jeg skåret cirklen ud i midten så jeg havde en rund regnbue. Det var for mig den bedste måde at holde styr på ringene. Skyerne er en gammel die sæt – mener det er fra Joy.

Teksten er lavet på computer og printet på karton. Halvperler er strøet på boksen.

Tag er lavet med Simple and Basic – Pierced Tag og Add-on for Pierced tag. De passer lige i størrelsen til boksen og der er fint plads til 4 tags i boksen. De er stort set pyntet på samme måde som boksen.

Så håber jeg vores venner bliver opmuntret lidt i denn forfærdelige situation vi alle befinder os i lige nu.

Tak fordi du kiggede med

Else

9 thoughts on “TEMA – Hold humøret oppe: Værtinde gave boks

  1. Super god ide, sød tanke og rigtig flotte tags og æske. Så flotte farver allesammen, dem bliver man i godt humør af ?

  2. Rigtig fin æske og kort. Har også det papir/blok og der er så mange flotte mønstre, så måske skulle jeg finde den frem og få lavet et par kort med den.

  3. Det var da en super ide, tror jeg nupper den, når der lige bliver scraptid igen ?
    Rigtig fin æske ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.