Tema – Hold humøret oppe: Regnbuekort

Ramt af Corona-krisen og intet er som det plejer. Vi har lige pt ikke den frihed vi normalt har. Vi er tvunget til at blive hjemme, så det kan være svært at mødes. Men mere alvorligt er alt for mange ramt af Corona og mange har også mistet livet. I Danmark er der startet en lille sjov “leg”. Børn tegner regnbuer for at minde om, at det nok skal blive godt igen. Jeg så sådan en regnbuetegning i en lokal butik forleden. Jeg synes ideen er rigtig sød.

I sidste weekend, hvor Danmark var lukket ned var vi nogle stykker, som blev enige om at mødes til en gang cyberscrap. Det er sådanset et gammelt begreb, men cyberscrap plejer bare være noget med at skrive lidt sammen i løbet af dagen og dele projekter. Et fænomen, som jeg husker bedst fra de gamle forum-dage. Men denne gang blev vi enige om, at vi ville lave et videoopkald på Messenger, så vi sad med computeren og kunne se hinanden og snakke sammen og vise hvad vi var i gang med at lave. Det var mega hyggeligt. Mens vi sad der og skulle i gang var der et par stykker, som havde fundet et par skitser, men vi fandt også på at vi kunne lave regnbuekort. Eftersom jeg lige havde set historien med regnbuetegningerne, var det oplagt at kaste sig ud i den udfordring. Jeg vidste at jeg havde et diesæt, som lige passede til den udfordring – det her lille sæt: Sunny days fra Taylored Expressions.

Pas på jer selv og hinanden derude.

#Detblirgodtigen

Karina

5 thoughts on “Tema – Hold humøret oppe: Regnbuekort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.