Karinas farvel til 2020 – året der gik (galt) og goddag 2021

Så blev det min tur til tilbageblik på det underligste år nogensinde, men hvordan så året ud med scrap-øjne….

Mine bedste projekter fra året der gik

Elizabeth Craft Planner

I forået fik jeg gang i min Elixabeth Craft Planner efter at have haft masser af dies liggende længe. Jeg fik hul på planner projektet, da jeg tog i sommerhus under nedlukningen i foråret, og jeg fik lavet en del sider i løbet af foråret. Hen over sommeren gik det dog lidt i stå. Men jeg er kommet lidt i gang igen sidst på året. Jeg glæder mig til at fortsætte med planner i 2021.

Crealies tal
De store tal fra Crealies fik jeg købt og de giver godt nok nogle lækre kort. I dette indlæg har jeg lavet to kort. De er specielle for mig fordi de blevet lavet helt personlige til min nevø og min søster, som fylder år i april og i 2020 betød det at vi ikke kunne fejre dem, så jeg sendte kortene til dem. Det er godt nok længe siden, at jeg har sendt fysiske fødselsdagskort ud med posten. Men det var super hyggeligt. Måske en af de positive sider af Corona, som jeg godt kunne finde på at tage med videre efter Corona.

Lækre blade med oxides
Til temaet med blade på bloggen fik jeg lavet nogle skønne blade med efterårsfarvede oxides. Det var lette at lave og fik et lækkert look og så er jeg bare super tilfreds med det kort jeg fik lavet. Se indlægget her.

Det værste ved Corona-året 2020 har været …

Det værste ved Corona året har ubetinget været aflysning af store scraparrangementer, men satser på, at vores danske scrapbutikker ikke har lidt nogen nød. Jeg har i hvert tilfælde købt rigeligt ind.

Og så har jeg virkelig savnet KRAM fra alle mine scrapveninder i 2020.

Det bedste ved Corona-året 2020 har været…

Vi nåede lige akurat at scrappe sammen i Ejsing og Convention i foråret inden Danmark lukkede ned og der blev vendt op og ned på vores hverdag. På den måde var vi fuldt tankede op på de store scraparrangementer og egentlig følte jeg ikke noget tab på den front før convention i oktober blev aflyst. Heldigvis var smittetallene ikke så slemme, så en sommerhustur i en mindre gruppe kunne vi godt afvikle i conventionweekenden. Det blev en super hyggelig tur.

I det hele taget har det givet anledning til at finde alternative løsninger. Da smittetallene tillod det i oktober var vi i sommerhus og vi var til scrap ved Happymade. I foråret, hvor alting var usikkert mødtes vi et par gange online i stedet. Det var også ganske hyggeligt. Vi er jo efterhånden trænede i online snakke.

Ud over de små og online arrangementer har jeg også scrappet lidt for mig selv på ture i vores camper. Det er hyggeligt at tage lidt scrap med på en campertur. Heldigvis har min mand et større søvnbehov end mig, så når han sover længe eller sover til middag går jeg tur eller laver lidt scrap. Det er fantastisk.

En anden lille bonus – måske har det været trøst, men jeg har i hvert tilfælde købt virkelig mange nye scrapsager i 2020, så der har ikke manglet noget at lege med.

Hvad glæder jeg mig mest til i 2021?

Tænker det er alt for oplagt at jeg glæder mig til at vi igen man mødes til de store scraparrangementer. Har mine tvivl omkring foråret, men synes der er store håb for efteråret.

På den korte bane glæder jeg mig til måske at tage en tur i mine forældres sommerhus under hjemsendelsen (lige som jeg gjorde det i foråret) – alene eller sammen med min datter og hendes veninde. Så kan vi hygge i Blokhus med hjemmearbejde og online undervisning om dagen og gå ture på stranden og jeg kan lave noget scrap om aftenen 🙂

På den lidt længere bane – hen på foråret – glæder jeg mig til at få vores camper frem fra vinterhi, så vi kan komme afsted på ture igen.

Og så glæder jeg mig til at kramme alle mine scrapveninder igen 🙂

Det var mine tilbageblik på Coronaåret 2020 og mine håb og ønsker for 2021.
Karina

8 thoughts on “Karinas farvel til 2020 – året der gik (galt) og goddag 2021

 1. Det lyder mega hyggeligt med sådan nogle scrap-sommerhusture, det kan jeg godt forstå du ser frem til. Håber også på at der til efteråret vil være åbnet op for mange flere ting, det trænger vi alle til.

  1. Ja selvom jeg synes jeg trives med at være hjemsendt, så er der helt sikkert arrangementer og mennesker man begynder at savne.

 2. Ja der er meget der har været anderledes i 2020 og det fortsætter ind i 2021, men håber jo det bliver lidt bedre. Ligesom du skriver savner jeg også samværet ude i det ganske land med andre papirnørder, men jeg har fået lavet lidt herhjemme og deltaget i online scrapbegivenheder i forskellige grupper, og så har jeg i stor stil fået ryddet noget ud i mine scrapsager og købt meget lidt i 2020 🙂

  1. Hmmm – jeg har ryddet lidt op af flere omgange, men jeg har købt VIRKELIG meget nyt. Heldigvis er dies min store last, så det fylder ikke så meget 😉

 3. Ja 2020 har været et meget mærkeligt år. Vi nåede heldigvis at ses 3 gange i 2020. Men ja så må vi mødes online, så det kommer vi til i en stor del af 2021.
  Fede ting du som altid laver😍. Jeg får inspiration af det du laver og det er dejligt. Og ja det planner ser også spændende ud.
  2021 ses vi til convention i efteråret. 😍
  2021 skal jeg igang med farvelægning med copic og ja jeg skal have lavet nogle flere layouts. Må finde nogle skitser og komme igang.

  1. Hov – fik ikke set, at der kom flere svar. Dejligt at kunne inspirere. Glæder mig til vi ses igen 😀

 4. Ja vi savner vist alle vores faste messer og samvær, vi må håbe der bliver åbnet op for det i løbet af året.

  1. Ja vi krydser fingre – da DK lukkede ned i marts var der vist ingen, der helt havde forestillet hvor længe det ville trække ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.