Gitte´s Coverplate: Tillykke

Jeg er ret vild med de muligheder, Gitte’s Coverplate med tillykke giver og denne gang er der kommet et festligt fødselsdagskort ud af det.

Til at starte med stemplede jeg på et stykke hvidt karton med et baggrundsstemple fra My Favorite Things: “Lined Up Dots”. Det er desværre ikke tilgængeligt i shoppen, men et hvert andet baggrundsstempel ville kunne bruges i stedet, blot mønstret er med en tynd streg og har nogle åbne områder.  “Transparent Triangles” også fra My Favorite Things ville snildt kunne bruges i stedet. Okay, på mit hvide karton stemplede jeg med VersaMark sværte og heat embossede derefter mit mønster med klar embossingpulver. Efterfølgende sværtede jeg mit karton med Distress Oxide ink i farverne: “Salty Ocean”, “Peacock Feathers” og “Salvaged Patina”. Det klare embossing tager ikke imod sværten og når man lige har tørret det overskydende sværte af, har man nu det fineste hvide mønster på sit karton.

Jeg stansede Gitte’s Tillykke coverplate ud i mit hjemmelavede mønsterkarton. Den har ingen “syninger” rundt i kanten, men det ville jeg gerne have på mit kort. Heldigvis har den præcis samme mål som den største rektangel i die-sættet “Basis Rektangler og Flag”, så jeg lagde min udstansning med tillykke på ned i den største die og sendte den gennem min diecut maskine endnu engang. Tillykke coverplaten er lavet, så der er plads fra kanten af til 3D tape, hvis man vil lave et shakerkort, men der er altså også lige plads til en syning.

På selve kortbasen har jeg stemplet en masse konfetti eller krymmel i fire forskellige farver. Jeg har brugt Turnabout stemplet “Sprinkles” fra Concord & 9th og sværterne “Sea Glass”, “Innocent Pink”, “Applemint” og “Lemon Drop” fra Gina K.

De små cupcakes er med i turnabout stempelsættet fra Concord & 9th. For at skabe lidt sammenhæng er de stemplet med samme farve sværte som mit krymmel på kortbasen. Derefter er klippet ud i hånden og sat på med 3D tape.

Det var det for denne gang. Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M

¤Instagram: _tinamathisen_

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.