Året der gik og året der kommer 2021/2022 – Gitte Grønfeldt

Så gik endnu et år siden jeg sidste gang jeg udfordrede Design Team’et (og mig selv) med at kigge lidt tilbage og frem i forbindelse med nytåret.

Jeg lægger selv ud i dag.
Og det har som de øvrige år været svært at pille kun nogle få ting ud, når der er så meget her i scrapverdenen man begejstres over i form af arrangementer, produkter, teknikker, kurser og projekter. Men jeg har prøvet at finde det essentielle.

Mine bedste projekter fra året der gik

Sommerfuglekortet herover, er et af de projekter fra årets løb, som jeg er ekstra glad for.
Det gør mig simpelthen glad i låget med de regnbuefarver.

Men der er også mange andre ting, som jeg synes har været lidt specielle og anderledes i år.

Vi havde Laila Toudal på besøg i scrapklubben i Odder, og der underviste hun os i dette herlige muse-kort.
Temaet var “Den store Bagedyst” og det var virkelig sjovt at lave (selvom alle de små dele lå udenfor min normale comfortzone).

Spellbinders afholdt på et tidspunk en Glimmer Boot Camp for Retailers, hvor vi som forhandlere blev undervist i alt det basale omkring Glimmer Hotfoil maskinen.
Det kom der mange fine ting ud af (og jeg blev meget klogere på maskinen).
Min egen favorit fra kurset blev kortet med de foilede blomster som bagefter er farvelagt – og så var jeg så heldig at jeg lige havde noget mønsterpapir liggende som matchede perfekt.
Jeg elsker simpelthen, når tingene bare spiller sammen, som de gør her.

Det maritime kort herunder er lavet til en skitseudfordring til den virtuelle Convention sidste forår.
Kortet faldt ud lige som jeg havde håbet, og så fik jeg brugt lidt af resterne fra et mini-album-projekt med Graphic 45 papir.

Og så vil jeg dag også lige vise et af de projekter, som jeg er superglad for, da kortene er lavet med både stempler og dies i mit eget design.Det er så fedt, når de ting man laver kan bruges på nøjagtigt den måde man havde forestillet sig det.
.
Highlights fra året der er gået
På produktsiden gik markedet jo nærmest helt amok i starten af året, da flere forskellige mærker nogenlunde samtidigt lancerede serier af stempler, stencils og dies, der matchede.
Altenew og PinkFresh Studios var nogle af de første til rigtigt at slå igennem.
Og det er virkelig en teknik, som jeg selv har taget til mig, da jeg normalt ikke har den store tålmodighed til farvelægning af stemplede motiver, men her kan jeg nå at blive færdig før tålmodighedn slipper op.

Igen måtte vi undvære en masse fysiske events, messer og kurser.
Især i første halvdel af 2021, hvor nedlukningen og forsamlingsforbuddet var på sit højeste.

Heldigvis blev flere events afholdt virutelt i stedet, så vi ikke helt skulle undvære inspiration og samhørigheden med andre.
Et af dem var Scrapbooking Convention i foråret 2021.
Jeg blev spurgt, om Hobbyboden ville sponserer en lille konkurrence, og det ville jeg selvfølgelig gerne.
Det udviklede sig så til et helt lille minikursus, og som stadig ligger tilgængelig på vores YouTube-kanal.

Men i forsommeren kunne vi langt om længe igen komme rundt i landet og mødes i lidt større flokke, og så fik den ellers hele armen.
Så jeg har været til både Scrapbooking Convention, Scrap-a-Mania og Lisbeths Scraptræf i efteråret  –  og så har jeg været så heldig hele to gange at kunne være til hyggedag hos min kollega Anette fra Happymade.

Jeg krydser fingre for at alle de planlagte arrangementer i 2022 kan få lov at løbe af stablen som normalt.
For jeg elsker virkelig at komme ud og være kreativ blandt andre.

 

Hvad glæder du dig mest til i 2022?

Jeg glæder mig selvfølgelig til de online-events, der  nogen grad erstatter messerne i USA og Tyskland.

Det er en nødvendighed for mig som butiksejer at få de boosts fra den store verden, så jeg kan opretholde min begejstring for selv at scrappe og være kreativ.

Men noget af det jeg glæder mig allermest til er, når vi 1. marts skal overtage vores lejede lokaler inde i Tranebjerg, hvor vi skal have lager og kontor (Outlet-butikken bliver liggende i Kolby).
Det bliver skønt at få det hele ned i ét plan (og ikke som nu hvor lageret er fordelt over to etager) og vi får omkring dobbelt så meget plads, så vi slipper forhåbentlig for at kante os rundt mellem reolerne på lageret.
Sidst men ikke mindst, så glæder både Claus og jeg os helt enormt til at skulle tage på job hver dag, og så tage hjem og holde fyraften når vi har fri, fordi vi ikke længere har arbejdspladsen på samme matrikel.

 

Og så glæder jeg mig til at jeg måske kan få implementeret og søsat nogle af alle de mange ting jeg går og pusler med.
F.eks. flere ting i #GittesEgetDesign, flere online kurser og/eller youtube-film med små tips, live-sendinger på vores facebookside (jeg skal lige finde modet), jatak/livesalg af gode tilbud fra Outletten og meget, meget andet.
Det er bestemt ikke idéerne der mangler  –  men mere tiden til at få dem udført.

Godt Nytår !!
Gitte

 

3 thoughts on “Året der gik og året der kommer 2021/2022 – Gitte Grønfeldt

  1. Lækre ting du viser Gitte og SPÆNDENDE planer I har med Tranebjerg. Jamen så må det da blive i år vi får planlagt den tur til øen der gik i vasken under al Corona-bøvlet. 😉 Vi krydser fingre. Og jeg skal nok hjælpe dig med at finde modet til live-sendingerne, jeg tror jeg ved hvor du har lagt det <3.
    Hils Claus.

  2. Dejligt at der afholdes live events så der kan komme nye ideer og inspiration
    Ja tænker det bliver godt at få skilt job og privat delen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.