Året der gik og året der kommer 2021/2022 – Tina

Når jeg kigger tilbage på 2021, må jeg erkende, at jeg er så klar til 2022 og en snarlig ændring i pandemien.. forhåbentlig til det bedre.

Hele mit 2021 har været præget af “Same procedure as last year”.. jeg kan ikke arbejde hjemmefra, da jeg er respiratorisk handicaphjælper for to mennesker i risikogruppen og derfor er afstand, håndsprit og værnemidler stadig en stor del af mit arbejdsliv. Men selvom det i disse dage ikke er ønskværdigt at være positiv, så vil jeg da alligevel prøve det omkring det, der trods alt har kunne lade sig gøre 😉

Selvom jeg i 2021 ikke har rendt ret mange på dørene, er det faktisk lykkedes mig at komme afsted til hele to scrapmesser, nemlig til både Lisbeths Scraptræf og Scrap a Mania. Jaja, lidt har også ret. Begge træf løber hen over en hel weekend, og det har været balsam for sjælen at være væk hjemmefra en hel weekend med overnatning, hygge med veninderne og bare nørde igennem med ligesindede – også selvom det var underlagt gældende corona restriktioner. Og hurra for Messenger/telefonsamtaler der stadig benyttes flittigt til at holde kontakten vedlige med mine skønne nørdede veninder 🙂

Årets favorit projekter:

Jeg har udvalgt fem favoritter blandt de kort, jeg har lavet gennem året. De kommer her i tilfældig rækkefølge.

Dette julekort lavede jeg her til bloggen til temaet “Smart i en fart”. Det er så enkelt og hurtigt at lave og kan varieres i mange farvekombinationer. Se eller gense kortet her: “Smart i en fart: Eller et sidste-øjebliks julekort”.

Det næste kort er mit Peek a Boo card. Det var et skønt interaktivt kort at prøve kræfter med, plus at jeg fik farvelagt motiverne med mine ProMarkers. Det var rigtig hyggeligt at få brugt dem igen. Se flere detaljer om kortet i dette blogindlæg.

Mit næste valg er dette Halloween kort – jeg havde simpelt hen en fest, da jeg lavede det. Det var et værre pillearbejde, men at der både kom øjne i boba drikken, samt at det andet glas kom til at ligne en tønde kemisk affald, syntes jeg, var rigtig sjovt. Se eller gense mit Halloween Boo-ba Tea kort her.

Fjerde kort i rækken er fra min egen Instagram profil. Det er et af årets julekort lavet med den smukke hot foil plade “Holiday Florals Background” fra Spellbinders og lidt “tilfældig” vandfarve ved hjælp af pensel og Zig tuscherne. Se evt flere billeder: Her

Som rosinen i pølseenden kommer dette kort. Åh, jeg kan altså godt lide Poinsettias! Og dette sæt fra Waffle Flower er jeg faldet pladask for. Se flere billeder på min Instagram profil her. På dette kort har jeg også brugt hot foil, hvilket bringer mig frem til næste afsnit, hvor jeg vil fortælle lidt om, hvad jeg ser frem til i 2022.

Og hvad bringer 2022 så?

Hot foil! Jeg ser frem til at bruge min Glimmer Hot Foil maskine en del mere, end det er blevet til, siden jeg købte den. Jeg havde glædet mig som et lille barn til at eje sådan en maskine og stor var min skuffelse, da resultatet ikke blev lige så godt, som forventet. Slog det hen med at min Big Shot nok var slidt, så jeg tilføjede extra karton i min sandwich og kunne få et nogenlunde brugbart resultat, men da jeg ikke var tilfreds, røg Glimmer Hot Foil maskinen lidt i skammekrogen. Siden har jeg købt en ny diecut maskine og så virkelig frem til kort med smukke foil detaljer, for en ny diecut maskine måtte da give et bedre tryk? Hev Glimmer hot foil maskinen frem i lyset og hmm.. hvordan var det nu? Fulgte vejledningen, for jeg kunne ikke lige huske, hvornår man skulle bruge hvilken plade, men nej.. stadig et meget skuffende resultat. Jeg orkede ikke at teste alverdens sandwich med forskellige tykkelser karton for at finde det nødvendige tryk og derfor røg Glimmermaskinen tilbage på sin nye plads endnu længere inde i skabet. Indtil jeg skulle lave mine julekort i år. Nu skulle det være, koste hvad det ville i blod, sved, tårer, spildt karton og ditto folie. Igen hev jeg vejledningen frem og denne gang læste jeg faktisk hele skemaet over hvornår man bruger en eller to plader og til min store undren, skulle jeg ifølge vejledningen bruge en plade til almindeligt karton, men to plader til akvarelpapir? Hvorfor mindre pres med en plade på tyndere karton, men mere pres med to plader til det som regel tykkere akvarelpapir? Det hang bare ikke sammen. Jeg fandt en video fra Spellbinders, hvor jeg fik et glimt af skemaet i deres vejledning og der skulle sandelig bruges to plader til almindeligt karton også – altså har der været fejl i min vejledning! Så med den rigtige sandwich og en nyere diecut maskine, der giver et jævnt tryk, oplevede jeg pludselig at sidde med de fineste folie resultater, der gjorde mig glad helt ned i maven. Mere af det, tak 🙂

Mit håb scrapmæsssigt for 2022 er, at det stadig bliver muligt at mødes på div messer. Det var så trist i den periode, hvor alle messer blev udsat på stribe, for de weekender er virkelig noget, jeg ser frem til i løbet af året. For nuværende har jeg faktisk ikke rigtigt andre ønsker eller noget, jeg ser frem til, for jeg bliver bare så skuffet, hvis det ikke kan lade sig gøre. Så hellere blive glædeligt overrasket, hvis andre muligheder byder sig til undervejs.

Tak til alle jer, der læser med og en stor tak til jer, der også skriver en kommentar – de er meget værdsat 🙂

Med ønsket om et lysere 2022 for os alle – Mange hilsner fra Tina M.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.