Året der gik og året der kommer 2021/2022 – Karinas tanker

Så blev det igen tid til at gøre status over året, der er gået og kigge lidt frem imod året, der kommer. Det var et år, som igen var præget af Corona. For mig personligt var det også et år, som bød på en flytning, da vi solgte vores hus. Det har haft lidt indflydelse på mit scrapår også, for halvdelen af mine scrapsager ligger i flyttekasser i en box. Der har de ligget et halvt år og kommer nok til at ligge der et år endnu før jeg skal indrette mit nye scrapværelse. Alt godt kommer til dem der venter 😉 Indtil da har jeg scrapsager gemt i et sofabord (som er en lækker stor trækasse), lidt på spisebordet – lidt under spisebordet, lidt under sengen og lidt i en IKEA-vogn i et viktualierum. Det gør det hele lidt mere besværligt, men jeg har dog fået lavet lidt i løbet af året.

Mine bedste projekter fra året der gik

Jeg er ret godt tilfreds med et kanel-kort, som jeg fik lavet til min søn, som blev 25 i januar 2021. Jeg brugte en lille glasflaske med kork-prop fra Tim Holtz, som jeg har haft liggende for evigt. Men nøj den var sød på det kort.

25 år og kanel på den søde måde | Hobbyboden Scrapworld’s Blog

Jeg har også fået lavet en del kort med Elizabeth Craft blomster, som jeg er helt vild med.

Eizabeth Craft Blomster – iiihhhh de er lækre | Hobbyboden Scrapworld’s Blog

Elizabeth Craft blomster – flere lækre blomster | Hobbyboden Scrapworld’s Blog

Min favorit Elizabeth Craft Blomst | Hobbyboden Scrapworld’s Blog

Jeg er også godt tilfreds med det her indlæg, som jeg har lavet med nogle lidt tilfældige rester. En lidt ny og anderledes måde (i hvert tilfælde for mig) at tænke opbygningen på og med ekstra fylde ved at poppe en stor blomst op på to skumpuder, så der var plads til at skubbe lidt pynt ind under.

Et restekort med fylde | Hobbyboden Scrapworld’s Blog

Highlights fra året der er gået

Lidt af de gode ting, der trods alt er sket i året 2021…

Convention i oktober

Årets højdepunkt må helt sikkert være, da vi endelig i oktober kunne mødes til convention efter halvandet år uden store scraparrangementer. Det var helt fantastisk at mødes igen i hele to haller. Der var en ganske særlig stemning. Skønt at se alle igen og fantastisk at kunne shoppe i fysiske butikker, hvor man kunne røre ved tingene. Den convention vil altid blive husket, som noget ganske særligt.

Online scrap

Mens vi ikke kunne mødes fysisk har vi i løbet af året haft nogle ret hyggelige online scrapmøder. Selvom det aldrig vil kunne erstatte det fysiske møde, så har det været et rigtig godt alternativ. Faktisk så godt, at jeg tror vi kommer til at fortsætte selv efter Corona. Det er jo altså også rent praktisk meget nemmere ift. at man ikke skal pakke en masse.

Årets favoritprodukt – eller måske produkter …

Stencils var ret hotte i 2021 – særligt layering stencils, og helt specielt er det med layering stencils med matchende stempler og dies. Der kom nogle ret fantastiske sæt i løbet af året. Hvis man er til hot foil kunne man også supplere sættet med en hot foil plate. Den dille er jeg ikke sprunget på …. endnu 😉 Men sættene med stencils, dies og stempler er fantastiske.

 

Hvad glæder jeg mig mest til i 2022?

Ih det er altid svært at spå om fremtiden – gad vide hvilke oplevelser, der venter på scrapfronten.

Fysiske scraparrangementer

Allerede i januar har vi planlagt et scraparrangement med en lille flok veninder, som jeg glæder mig vildt til. Håber det kan gennemføres trods Corona – med vacciner og test håber jeg det går.

Og så krydser vi fingre for, at Convention og Scrap i Ejsing kan gennemføres i år.

Nyt scrapværelse

Forhåbentlig bliver det i år, at jeg skal indrette et nyt scrapværelse i mit nye hus. Jeg er allerede begyndt at se inspirationsvideoer med craft room tours og lignende. Her ved starten af året føles det som laaaaaaangt ud i fremtiden.

Nyt produkt

Håber der kommer nye lækre sager fra Elizabeth Craft til planneren og at jeg får brugt alt det, som jeg allerede har. Jeg er her fra starten af 2022 kommet lidt i gang med min planner igen og jeg elsker det.

Det var mine tilbageblik på Coronaåret 2021 og mine håb og ønsker for 2022.
Karina

 

One thought on “Året der gik og året der kommer 2021/2022 – Karinas tanker

  1. Virkelig flotte kort. Kan godt forstå at du synes det er besværligt lige at komme i gang, når du skal hente tingene frem fra diverse steder i huset. Håber at i hurtigst muligt bliver klar med scrap værelset 🤞🏻😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.