At have den hele vide verden i sin hånd – og en lille kommentarkonkurrence

I disse dage løber en af årets online events af stablen.
Det er en lille flok af de store amerikanske mærker indenfor ‘paper crafting’, der præsenterer produktnyheder og laver forskellige onlinekurser. Og samtidig er der mulighed for at komme på en virtuel tur rundt i deres udstillings-stand og holde salgsmøder via zoom.

Det er ikke helt det samme som at rejse til USA, men det smager da lidt af fugl.
Og man er oven i købet sikret en form for jetlag, da det hele foregår i amerikansk tid, dvs. 8 timer forskudt af os.

Når man sidder med sin mobiltelefon eller iPad i hånden – så er det faktisk lidt som at have hele verden i sin hånd.

Så jeg kom først i seng engang efter midnat, hvor min første kursusdag sluttede med nogle af de nye produkter fra Altenew (hurra for at man kan klargøre blog-indlæg til udgivelse på forhånd, så man kun lige skal tilføje det sidste).

I dagene her op til eventet, har jeg også haft mulighed for at lave nogle små make-and-takes – og der har været nogle gode idéer og spændende produkter imellem.

I dag (og i nat) går det så løs med et par kurser mere.
Bl.a. med Hero Arts, PinkFresh og Lawn Fawn.

Jeg kan godt sige allerede nu, at I godt kan begynde at glæde jer til det nye Lawn Fawn, som jeg blev præsenteret for forleden  –  det er virkelig en af deres lækreste udgivelser, hvor der er nogle nye supersjove og finurlige ting imellem.
Jeg er i hvert faldt godt og grundigt forelsket i en stor del af det.

Eventet startede søndag aften (dansk tid) med en “product lightning round”, hvor forskellige nyheder blev præsenteret, og i ugen op til har der været forskellige “virtual booth tours”, hvor man kunne se en masse nye produkter fra de brands, der deltager i eventet.


(projekter lånt fra PinkFresh Studios)

Jeg må desværre ikke vise jer størstedelen af de nye ting endnu . . . men jeg kan da gå så langt som til at nævne, at der igen denne gang kommer nogle superlækre nye produkter indenfor hot foil, stencils, dies, paper kits, shakerfyld og meget mere. Og blandt temaerne er f.eks. blomster og fødselsdage, bier og sommerfugle, jordbær og babyer.
Så har jeg vidst ikke sagt for meget.


(projekt lånt fra Picket Fence Studios)


Kommentarkonkurrence

Nå, men måske kan nogle af jer huske fra før i tiden, at jeg har lavet kommentarkonkurrencer her på bloggen for at bortlodde nogle af de vareprøver og souvenirs, som jeg har fået tiltusket mig på de store fysiske messer.
Den konkurrence sprang jeg over sidste år.

Men nu er det sådan, at jeg både denne gang og ved sidste sommers events har fået samlet lidt sjove ting sammen.
Så derfor sætter jeg selvfølgelig gang i en konkurrence i år.
(lige nu ligger der f.eks. et forklæde fra Ranger, en sjov stor stofpung/penalhus pompom’er på og lidt forskellige stempler, dies og pynt klar.
Og der skal nok komme meget mere i bunken, inden lodtrækningen finder sted).

For at deltage, skal du skrive en kommentar til opslaget her på bloggen, hvor du kommer med DIT bud på hvad du håber der kommer af nyheder på papirhobby-markedet her henover foråret.
(kommentarer til opslaget på Facebook hvor jeg linker hertil tæller desværre IKKE med, for så mister jeg vist bare overblikket).

Deadline for kommentarer er på søndag d. 23. januar 2022, og så trækker jeg lod i løbet af den efterfølgende uge.

Sæt igang !!

– Gitte

25 thoughts on “At have den hele vide verden i sin hånd – og en lille kommentarkonkurrence

 1. Jeg vil til stadighed håbe at Crafting Desert Divas starter igen – en gang!
  Men da jeg er ny ejer af en Hot Foil maskine, tror jeg på at der kommer mange flere plates og designs til den type crafting. (Du bekræftede det selv i indlægget, Gitte 😉❤️)

  1. Jeg ved ikke om Craftin’ Desert Divas kommer tilbage på markedet igen – jeg havde desværre aldrig selv særligt meget held med at sælge dem, da jeg tog mærket hjem for nogle år siden (bortset fra 2-3 af deres designs, der gik som varmt brød – resten var tilsyneladende usælgeligt til den danske smag 😉 ).

   Hotfoil tror jeg til gengæld vi kommer til at se meget mere af – og fra nye/andre mærker end hidtil. F.eks. er Altenew for nylig gået ind i det marked også. 🙂

 2. Har set et par kort med lækre baggrunds dies, som ligesom bare præger ned i papiret. Det kunne være jeg kunne fristes af sådan en sag.
  Ellers må det være papir med lækre blomsterklynger, der kan klippes ud på matchende baggrunds papir 💜

  1. Oh ja – sådan en baggrundsdie brugte vi på Altenew kurset i nat.
   Det er virkelig en lækker måde at lave baggrunde på – lidt mere “fint” og elegant end med en embossingfolder.

 3. Men jeg håber der kommer nye sjove sæt med hunde både stempler og dies.
  Har ser, der er begyndt, da komme hjælpemidler til vores værktøj, og det kunne vær rar, det er tilgængelig i danske butikker.
  Bl. a En limflaske der er let at trykke på for gigtfinger.

 4. Oh det er et svært spørgsmål, for jeg ser frem til hvert år at få ny inspiration. Ting, som jeg ikke lige i øjeblikket synes, er noget, viser sig ofte som værende bare lige det, jeg sad og manglede :-). Glæder mig til at se alt det nye.

 5. Jeg er bidt af at lave plannere, så noget der kunne gøre det endnu nemmere og flottere at være “memory keeper” måske?

 6. Jeg håber at der kommer flere stempel/stencil/embossingfolder/dies combos! Dem er jeg ret vildt med 😉

 7. Pink Fresh og Hero Arts har helt sikkert en masse lækre sæt-nyheder og baggrunde både til A6 + Slimline. Kan næsten ikke vente.

 8. Håber på stempler velegnet til teenagere, og baby stempler. Derudover håber jeg på en masse pastel farver i design papirer, værktøjer mm.

 9. Jeg er lidt vild med stempler fra Lavinia Stamps – nyheder derfra trækker altid lidt i mit “eventyr-gen”

 10. Åh, det er så svært at sige.
  Men noget (som er blevet nævnt tidligere) baggrunds dies.
  Ellers nogle skønt papir, i lilla, blå eller gyldne farver. Motiver lidt abstrakt, eller vildblomster.
  Ellers noget mere papir med motiver af “eventyr ” / 30’erne/20’erne eller middelalder.

 11. Elefanter og isbjørne er i høj kurs her hjemme og værktøj, der gør livet nemmere. En maskine, der organiserer mit krea-rod ville også være velkommen 😅

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.