Sommerfugle med Brilliant Butterflies

Masser af sommerfugle kort med My Favourite Things Brilliant Butterflies. Jeg har det oprindelige stempelsæt, men de er i 2021 kommet ud med at ekstra lækkert sæt kaldet More Brilliant Butterflies. Disse stempelsæt er super gode til masse produktion af kort.

Som sagt har jeg det oprindelige sæt fra My Favourite Things, kaldet Brilliant Butterflies stempelsæt og diesæt.

Det første jeg gjorde var at finde 2 sværter, som ville passe godt til mit designpapir. Det er bevidst at designpapiret er i monokrome farver og ikke for travlt i mønsteret. Jeg har brugt Hero Arts Shadow Inks til mine kort, som ikke længere kan købes i Danmark. Men jeg kan på de varmeste anbefale Gina K. sværter, som jeg også selv efterhånden har nogle stykker af.

Danske tekster fra Gittes Eget Design Lillebitte stempelsæt.

Jeg har varieret mit kort layout design lidt fra kort til kort. Mit hoved fokus er at lade de flotte sommerfugle på førstepladsen på kortene.

I stedet for striber bag sommerfuglen fra Brilliant Butterflies har jeg her brugt My Favourite Things Stitched Heart STAX die sæt. Igen har jeg holdt mig i farver, som harmonere godt med designpapiret.

Her har jeg valgt at kombinere striberne sammen med cirkler bag sommerfuglen. Til cirklerne har jeg brugt Gittes Eget Design Basis Cirkler die sæt

Den sorte sværte er VersaFine Onyx Black.

Til at stemple alle mine Brilliant Butterflies har jeg brugt min MISTI stamping tool. Nedenfor ser I et billeder fra en tidligere masse produktion med Brilliant Butterflies. Den blogpost vil jeg linke til sidste i dette indlæg.

 

Her har i linket en mit tidligere indlæg med samme sommerfugle stempelsæt: Brilliant Butterflies fra My Favorite Things

Kreative hilsner,

Pia

One thought on “Sommerfugle med Brilliant Butterflies

  1. Smukke kort Pia og fed ide med at stemple motiverne på de udskårne sommerfugle på den smarte måde – så rammer man da helt sikkert snorlige. TAK for den ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.