Lilla kort med sommerfugl og stempelbaggrund

Uha jeg elsker lilla, men sjovt nok er det ikke så tit jeg laver kort med den farve. Men i dag skete det 🙂 jeg ville prøve at lege lidt med mine stempler i stedet for hele tiden at bruge mønsterpapir, og det kom der et lidt anderledes kort ud af.

Jeg startede med at klippe et stykke hvid karton til at stemple på. Jeg brugte den ene baggrund fra Gittes slimline diesæt, og derefter blev der skåret en bid væk i højre side midt for med en cirkel die.

Så var det tid til at finde stemplerne frem. Først et gammelt teksstempel fra lageret som blev semplet i venstre side af rektanglen. Derefter fandt jeg den lange gren frem, og nu tænker du nok; ups hun har vendt den på hovedet, men det er faktisk med vilje 🙂 jeg ville gerne give effekten af at grenene hang ned fra øverste kant 🙂

Næste punkt var at lave en cirkel med en die en størrelse mindre end den jeg brugte til at lave hullet i rektanglen med. Den blev sværtet helt til med lilla, og kanterne på baggrundspapiret  fik sammen tur. Der blev stanset en sommerfugl ud, og vanen tro kan jeg ikke finde ud af hvor den kommer fra 🙂 men prøv lige at søge på butterfly die på shoppen, hold nu fast så mange lækre der er. Jeg har kun limet selve kroppen fast, så er det til at give et lille sving til vingerne. Selve cirklen er sat på med 3D puder så den får et lille løft.

Banner og tekst er Gittes eget design.

Tak fordi du kiggede med,

Gitte O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.