Lidt stempling

Denne gang har jeg hvert i gang med at lege med disse mini slim die (mener det er hvad de hedder😉) fra Gittes eget design. Der er to str. her som gør man kan få sig en pæn pynte papir og en matte begge med disse fine stiplet linjer.

Det øverste lag er et stykke hvidt karton som jeg har taget nogle baggrundsstempler og lavet lidt stempling hist og her, der hvor jeg vil ha mine figurer til at stå. For det oven over ville jeg gerne ha til at stå hvidt og rent igennem.

Baggrundsstemplerne der brugt er nogle fra Tim Holtz. Men man kan jo bruge hvad man nu lige har til at ligge. Figurerne er malet med copic og sat på med puder så de lige er løftede lidt op og så har jeg sat en tekst på dette er fra en af de små blokke fra Tim Holts hvor det er små klistermærker med mange super gode tekster. Jeg er helt vild med disse blogge og bruger dem tit, og de findes i mange forskellige blogge.

De søde ældre mennesker er fra stempelsættet Old Friends fra MFT Stamps.

Bagstykket også kaldt matten har jeg limet et stykke rest på jeg havde til at ligge i rødt og hvidt for lige at give et fedt finis.

Og så i stedet for drops er der kommet et lille hjerte på lige for at fuldføre kortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.