Lidt stempling

Denne gang har jeg hvert i gang med at lege med disse mini slim die (mener det er hvad de hedder😉) fra Gittes eget design. Der er to str. her som gĂžr man kan fĂ„ sig en pĂŠn pynte papir og en matte begge med disse fine stiplet linjer.

Det Þverste lag er et stykke hvidt karton som jeg har taget nogle baggrundsstempler og lavet lidt stempling hist og her, der hvor jeg vil ha mine figurer til at stÄ. For det oven over ville jeg gerne ha til at stÄ hvidt og rent igennem.

Baggrundsstemplerne der brugt er nogle fra Tim Holtz. Men man kan jo bruge hvad man nu lige har til at ligge. Figurerne er malet med copic og sat pÄ med puder sÄ de lige er lÞftede lidt op og sÄ har jeg sat en tekst pÄ dette er fra en af de smÄ blokke fra Tim Holts hvor det er smÄ klistermÊrker med mange super gode tekster. Jeg er helt vild med disse blogge og bruger dem tit, og de findes i mange forskellige blogge.

De sĂžde ĂŠldre mennesker er fra stempelsĂŠttet Old Friends fra MFT Stamps.

Bagstykket ogsÄ kaldt matten har jeg limet et stykke rest pÄ jeg havde til at ligge i rÞdt og hvidt for lige at give et fedt finis.

Og sÄ i stedet for drops er der kommet et lille hjerte pÄ lige for at fuldfÞre kortet.