TEMA – Rundt på gulvet: Cirkel på cirkel

Jeg faldt over det her kort med den foldede forside og tænkte at med en cirkel på forsiden og en cirkel indeni tænkte jeg at det hører til i Rundt på gulvet temaet 🙂 Jeg fik lyst til at lave det i nogle lidt friske sommerfarver og fandt noget Renke papir i gemmerne med orange blomster.

Lige et billede i en anden vinkel for at vise den foldede forside. Kortet er et 14 x 14 cm, hvor jeg har foldet forsiden på midten. Inde i kortet har jeg sat en orange cirkel centreret. Derefter har jeg lukket den foldede forside og monteret en cirkel, som ligger lige oven på cirklen inde i kortet.

Til sidst har jeg pyntet med lidt hjemmelavede blomster med Gittes flower power dies. Teksterne er også Gittes eget design. Den lækre gren/blad under blomsterne er fra By Lene.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.