Nytårshilsen fra Anne

Godt nytår.

Så kom vi ind i det nye år – 2021 er klar til at blive taget i brug, der gøres tanker om hvad året bringer – og især i år synes jeg usikkerheden fylder meget, forventningerne er små og forhåbningerne er ekstra store.

Men først er det på sin plads at kigge lidt bagud, for selv om året ikke blev som forventet, så var der lyspunkter, højdepunkter og tid til kreativitet.

Mine bedste projekter for 2020:

Konfirmationskort blev der lavet en del af og det blev til 5 indlæg fra mig i efteråret. Især kortene til min fætters tvillingedrenge blev jeg rigtig godt tilfreds med.

Konfirmationskort vol 5 – tvillinger

Der blev også plads til at fejre kærligheden trods Corona og jeg har haft et par bestillinger på bryllupskort i løbet af året.

Især dette bryllupskort er jeg glad for. Bestilleren var meget tilfreds og kom også med en tak fra brudeparret der var meget glade for det personlige kort, der havde stået på gavebordet.

Bryllupskort

Det sidste projekt jeg vil fremhæve fra 2020 er et kort hvor en af Gittes egne dies er i centrum. Et kort til en kollega der gik på pension. Gittes dies er så skønne og lækre og nemme at bruge som centrum for et kort og der er efterhånden mange ord at vælge imellem, så det er bare med at komme i gang.

Kort med ny TAK-die

 

Det værste ved Corona-året 2020:

For mig har det helt klart været at vi ikke kunne ses som vi plejer. Aflyste arrangementer, store som små. Manglende knus og kram, manglende nærvær med familie og venner udenfor ens smittekæde og manglende tid til at være kreativ.

Og det med manglende knus, kom til udtryk i et kort jeg lavede i sommer til en kollega der virkelig havde brug for et knus, men i stedet måtte “nøjes” med et papir-knus.

Kort med et knus

 

Det bedste ved Corona-året 2020

Selv om alting var anderledes og mange arrangementer var aflyst, så lykkedes det alligevel for en lille gruppe piger at komme i sommerhus en weekend i efteråret inden det hele lukkede ned igen. Og det var SÅ dejligt. En hel weekend med fokus på scrap og kreativitet og det var helt klart årets højdepunkt på scrap-fronten.

Efter jeg kom hjem – med en masse fed inspiration, fyldt med godt samvær og en masse lækre kort, skrev jeg dette indlæg, som viser nogle af de kort jeg lavede i løbet af weekenden.

TEMA – Blade: En type kort der virker

Nu hedder det 2021 og hvad så?

Det er altid sjovt at gøre sig lidt tanker om året der lige er startet og især i år, hvor alting er så uvist.

Pt. ser det ikke ud til at vi kommer til at mødes til de store faste arrangementer som plejer at blive afholdt i foråret, men det klarer vi også.

I stedet må vi mødes på andre måder og der er heldigvis mange muligheder for at mødes online og scrappe sammen med afstand.

Jeg har et stort ønske om at komme igang med at lave noget Planner/dagbog/kalender – kald det hvad du vil. Jeg har købt nogle af de lækre die-sæt fra Elisabeth Crafts

Jeg har også et ønske og håb om at jeg kan sætte mit scrapperi lidt mere i system – altså planlægge at nu skal jeg scrappe. Det kan være svært i en travl hverdag, men hvis jeg gik til håndbold, spansk i aftenskolen eller klaverundervisning ville det være på et bestemt tidspunkt hver uge – det kunne måske også være en løsning i forhold til scrap.

Jeg har også planer om at jeg skal genoplive nogle gamle teknikker eller produkter. Vi har nok alle noget liggende, som det er længe siden vi har brugt……..

Mit sidste ønske for 2021 er, at vi måske kan ses igen derude i den virkelige verden. Det kunne være SÅ dejligt. Men indtil da må vi “mødes” her i den digitale verden. Hav det godt, pas på jer selv, hold afstand og vær kreative.

Anne

5 thoughts on “Nytårshilsen fra Anne

 1. Godt nytår søde dig 🥰🥰.
  Så fede kort som vanligt fra din hånd og god inspiration for mig.👍.
  Jeg lover, at når vi ses næste gang så får du en giga lang krammer for det er sgu alt alt for længe siden sidst❤️❤️.
  Kh Trine

 2. Godt nytår til dig også.
  Fine kort du har fået lavet i løbet var året. Jeg kan godt lide din idé om at afsætte et fast tidspunkt til at scrappe, det kunne jeg også godt have brug for.

 3. Jeg er stadig hel vild med dit kort fra blad udfordringen.
  Tak for masser af inspiration i løbet af året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.